Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli yönetim, bugüne kadar takıma fayda sağlayacağını düşündüğü 4 isimle anlaştı. Ara transfer döneminde Kozluspor'dan Fatih ve Ferhat, Sivasspor A2 takımdan Sercan ve son olarak Araklıspor'dan Ümit Çoruk transferlerini bitiren Zonguldak Kömürspor, 2 isimle daha görüşme halinde. İsimleri sır gibi saklanan bu iki oyuncunun, kaleci ve ön libero mevkilerinde yer aldığı öğrenildi. Transferde sona yaklaşan Zonguldak Kömürspor, daha güçlü bir kadro kurarak, hedeflediği yere ulaşmak istiyor.

 

HIRS ÖNEMLİ BİR ETKEN

Grupta ilk iki arasında yer alarak Play-Off'lara kalmak isteyen kırmızı-lacivertli takım, dün Antrenör Uğur Terzi yönetiminde Erdoğan Demir Sahası'nda idman yaptı. Isınma hareketlerinin ardından antrenmana kondisyon hareketleriyle devam edildi. Ardından ikinci bölümde taktik çalışan kırmızı-lacivertli takım, çift kale maç yaptı.

Dünkü idmanda oyuncuların hırsı, teknik heyeti memnun etti. Antrenör Uğur Terzi, takımın çalışma azminden memnun kaldığını belirterek, Futbolda hırs önemli bir etkendir. İkinci yarıda da oyuncularımın bu hırsı, şampiyonluğun gelmesinde önemli bir yer teşkil edecektir dedi.

Zonguldak Kömürspor, bugünü tek idmanla geçirerek, yılbaşı izine ayrılacak. Bir buçuk günlük izinin ardından Antalya'ya kampa gidecek kırmızı-lacivertli takım, 22 Ocak 2012 tarihinde başlayacak ikinci devre için çalışmalarını sürdürecek.