Tüm Çalışanlar Platformu Zonguldak Şubesi (TÜÇAP) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen  7'inci Bahar Halı Saha Turnuvası sona erdi. Mart ayında başlayan ve geçtiğimiz gün oynanan final maçlarının ardından bu yılki şampiyon finalde Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Garaj2ı 3-2 yenen BEDAŞ oldu.
TÜÇAP tarafından her yıl geleneksel olarak 69 Ambarları'nın orda Ayçiçek Halı Sahası'nda düzenlenen turnuvada şampiyon belli oldu.  Mart atında başlayan ve katılımın yoğun olduğu turnuvanın final maçları geçtiğimiz Cuma günü oynandı. Finalde Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Garajı ile BEDAŞ karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maç sonunda rakibini 3-2 yenen BEDAŞ Şampiyon olurken, üçüncülük-dördüncülük maçında TIP fakültesi Yıldızları 10-8 yenen Tarım İl Müdürlüğü turnuvada üçüncü oldu.
Geleneksel 7'inci Halı Saha Futbol Turnuvası'nda dereceye girenler ödüllerini 9 Mayıs 2012Çarşamba günü Zonguldak Polis Evi Misafirhanesi'nde  yapılacak gecede alacaklar. Ödül törenine turnuvanın yapılmasında emeği geçen Zonguldaklı iş adamlarını yanı sıra özel konukları da olacak.
Gecede Galatasaray, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'da top oynamış Hasan Vezir ile Zonguldakspor'lu eski futbolcu Muharrem Vezir katılacak.