Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, Ereğli Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadık Mercan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şube Başkanı Halil Uzun, Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, düzenledikleri ortak toplantıda bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırıları hain, kalleşçe ve hunharca olduğunu belirterek kınadı.

 

“HAİN, KALLEŞ, HUNHARCA SALDIRILARI”

Terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlere başsağlığı yaralılara da acil şifalar dileyen taraftar dernekleri ortak açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hain, kalleş ve hunharca saldırıları şiddetle kınıyoruz. Yıllarca vatanımızı bölmeye, şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan iç ve dış düşmanlara karşı kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Emniyet Güçlerimiz nasıl izin vermedilerse bugün de başta PKK olmak üzere hiçbir terör örgütüne izin vermeyeceklerdir.

 

“HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA BİRLİKTELİĞE İHTİYAÇ VAR”

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde biz Karadeniz Ereğli’deki taraftar derneklerinin başkanları “renklerin kardeşliği” adı altında kenetlendik. Sadece sporda değil toplumsal olaylarda da üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız.

 

SEBA’NIN DA ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

Beşiktaş Spor Kulübünün Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın da 1. Ölüm yıldönümüne denk gelen 13 Ağustos 2015 Perşembe günü tüm şehitlerimiz için Devrim Bulvarında yer alan Amfi Tiyatroda mevlidi şerif programı tertip ettik. Tüm bölge halkımızı akşam namazına müteakip gerçekleştireceğimiz mevlidi şerif programına davet ediyoruz”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)