Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi, Türk Metal Sendikası'nın 50. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Erdemir işçileri arasında futbol turnuvası düzenledi. Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, asıl amacın kaynaşmak olduğunu söyledi.

 

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemir Stadı'nda turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada turnuvanın 24 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirtti.

Turnuvaya Erdemir işçilerinin üniteler bazında kurdukları 10 takımın katılacağını ifade eden Odabaş şöyle dedi:

“Burada Türk Metal Sendikası'nın 50. kuruluş yıl dönümü ile ilgili bir sosyal etkinlik yapıyoruz. İlk önce ne yapabiliriz diye düşündük. Genel merkezimiz de düşünüyordu. Sağolsunlar Genel başkanım, Genel Başkan Yardımcılarım, Erdemir yönetimi başta İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Bey'in yardımları oldu. Bir etkinlik yapıyoruz. Sonuçta bu etkinlik bir kaynaşmayı ve beraberliği getirecek.  Bu etkinlik de tabi ki sonuçta hediyeler var ama asıl amaç Hiçbir zaman bu değil. Amaç kaynaşmak. Yoksa bu etkinlikte bir kaza sakatlanma olması hepimizi üzer. Dolayısıyla biz etkinlikte yer alacak tüm takımlarımıza ve arkadaşlara başarılar diliyoruz.”

Odabaş, turnuvanın 24 Eylül'e kadar devam edeceğini ve 10 takımın 5'erli iki grup halinde mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

 

ODABAŞ’A FORMA

Odabaş'ın konuşmasının ardından turnuvanın ilk maçı olan, Yardımcı İşletmeler takımı ile Liman Nakliyat ve Sevkiyat Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde Liman Nakliyat Takımı turnuva için hazırladıkları formayı Odabaş'a hediye ettiler.