Kdz.Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman, açılış töreninde yaptığı konuşmada, TYF programında yer alan IOM Türkiye Şampiyonası'nın 14-16 Ekim tarihleri arasında Ereğli'de yapılmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

 

26 SPORCU YARIŞIYOR

Türkiye'de farklı illerden 26 sporcunun Türkiye şampiyonu olmak için yarışacağını belirten Akman şu ifadelere yer verdi:



"İlk yarışımız bölgemizde yelken sporcunun gelişmesine büyük emekleri geçmiş Erdoğan Erbağ adına olacaktır. Yapılacak sıralama yarışının ardından ise gruplara belli olacak ve 3 gün boyunca şampiyonluk mücadeleleri devam edecek. Türkiye Şampiyonası büyük bir organizasyon. Adana, İzmir ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu farklı illerden toplam 26 sporcuyu ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 26 Sporcumuz 3 gün boyunca Türkiye şampiyonu olabilmek için tüm hünerlerini gösterecekler. Ereğli'de bu organizasyonu yapmak bizler için son derece önemli. Pek çok il bu organizasyonu yapmak isterken biz yapıyoruz"

RENKLİ VE ÇEKİŞMELİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Startın verilmesinin ardından belirlenen sıralama doğrultusunda oluşturulan gruplar gün boyu yarışmalarını sürdürdü. Etkinliğe sporcuların yanı sıra aileleri ve vatandaşlar katıldı.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)