Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi’nce organize edilen, Erdemir’deki ünitelerde çalışanlardan oluşan 11 takımın katılacağı Futbol Turnuvası kura çekimlerinin yapıldığı bildirildi.
Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan başkanlığında İşyeri Baş Temsilcilik Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya, turnuva komite üyeleri ile takımların temsilcileri katıldı.
Konuya ilişkin Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesi’nden yapılan açıklama şu şekilde: Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Sekreteri Metin Ercan, kura çekimi öncesi yaptığı konuşmasında, gerçekleştirilecek turnuvanın centilmenlik kuralları çerçevesindegeçeceğine inandığını belirterek, “Turnuvamızın birlikteliğimize ve dostluklarımıza olan sevgimize de örnek olacağına inanarak, katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Turunvaya katılan takımlar ise şunlar: Ersem, Metal-Koop, SGS Karuma Güvenlik Müdürlüğü, Teknik Hizmetler ve Erenco, Nakliyat ve pazarlama Müdürlüğü, Sıcak Haddehaneler Direktörlüğü, Soğuk Haddehaneler Direktörlüğü, Yardımcı İşletmeler Direktörlüğü, Çelik Üretim Direktörlüğü, Demir Üretim Direktörlüğü, Atölyeler Bakım Direktörlüğü. Kura çekimi ile belirlenen fikstür gereği 25 Eylül 2014 saat 18.00’de, Atölyeler Bakım Direktörlüğü- Teknik Hizmetler ve Erenco karşılaşması ile başlayacak. Lig usulü sürecek karşılaşmalar sonucu ilk 4sırada yer alan takımın yarı finale kalacağı turnuvanın, yarı final maçları 5 Kasım2014’de oynanacak. 
Çapraz eşleşme ile eleme usulü oynanacak yarı final karşılaşmalarında rakiplerini yenen iki takım, 6 Kasım 2014’de final oynanacak. Turnuva sonunda şampiyon takım ile 2 ve 3. takıma kupaları takdim edilirken, çeşitli değerlendirmelerde birinci olan takım ve sporculara da hediyeleri verilecek.
        (Haber Merkezi)