AKP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Barış, Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası'nın şampiyonu AK Devrekspor oldu.
AKP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 22 takımın katıldığı turnuvanın üçüncülük ve dördüncülük maçı ile final maçı Kilimli Halı Saha Tesisleri'nde oynandı. Turnuva maçlarını AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Merkez  İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı ve partililer izledi. Yeşilmahalle-Tepebaşı arasında oynanacak üçüncülük, dördüncülük maçı ise Yeşilmahalle takımının gelmemesi
nedeniyle oynanmadı. Tepebaşı takımı ise hükmen galip oldu.
AK Kilimli ile AK Devrek arasında oynanan maç ise coşkulu anlara sahne oldu. Yaklaşık 1 saat süren karşılaşmayı AK Devrekspor 9-4 mağlup etti. Maçın hakemliğini ise Ömer Tekcan yaptı. Final maçı sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, karşılaşmaların dostluk içerisinde AK Parti'ye yakışır şekilde tamamlandığını belirtti. Karşılaşma sonrası takımlara kupaları verildi. Turnuvada şampiyon AK Devrek, ikinci AK Kilimli, üçüncü ise AK Tepebaşıspor oldu. Türkmen ve beraberindekiler turnuvanın hatıra fotoğraflarını çektirdi.