Alaplı'da bir sosyal paylaşım sitesinde grup kuran Tofaş marka otomobil tutkunu 150 genç, Alaplı kapalı pazaryerinde bir gösteri yaparak araçları ile tur attı. Şehir merkezinde tur izni verilmeyen Tofaş tutkunları kapalı pazaryerinde araçlarını patinaj çektirerek şov gösterisinde bulundu.
Tofaş marka otomobil sahibi Cihan Turan, bir sosyal paylaşım sitesinde Tofaş tutkunları adlı bir grup oluşturduklarını ve her yıl bir etkinlik düzenleyerek Tofaş tutkunlarını bir araya getirerek kaynaşmalarını sağladıklarını söyledi.
Grup üyelerinin sayısının her geçen gün arttığını belirten Turan, şöyle konuştu: Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Tofaş tutkunlarının bir araya geldiği etkinliğimizi bir sosyal paylaşım sitesinde kurduğumuz grubumuzun üyelerinin desteğiyle gerçekleştirdik. Zonguldak, Düzce, Adapazarı, İstanbul gibi illerden gelen toplam 150 Tofaş marka aracımızla toplandık."
Önümüzdeki yıllarda bu etkinliği daha geniş bir alanda yapmak istediklerini belirten Turan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Etkinliği düzenlememizdeki amacımız kardeşlik, kaynaşmayı sağlamaktır. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Bizim bu etkinliğimizi şehir içinde gerçekleştirmemize izin verilmiyor. Sadece kapalı pazaryerinde bu etkinliği gerçekleştirmemize izin veriyorlar.
Bize şehir içinde konvoy yapmamız için izin verilmesini istiyoruz. Büyüklerimizden bize yol göstermelerini destek vermelerini istiyoruz. Bu etkinliğimizin şehir içinde kimseye bir sıkıntı vereceğini düşünmüyoruz.