Bolu'da yapılan u14 Türkiye futbol grup maçları şampiyonasında Zonguldak ilini temsil eden Erdemirspor u14 futbol takımı,  gruplar maçlarında 6 takım ile karşı karşıya geldi ve sonucunda Ankara temsilcisi Etimesgut Şeker takımı ile finale kaldı.
Final maçında iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Erdemirspor'un üç topu direkten dönüp ağlarla kucaklaşmadı. Futbolun adaleti diye ifade edilen "atamayana atarlar" sözü bu maçta da ortaya çıktı ve maçın son dakikalarında yediği gol ile sahadan mağlup ayrıldı. Şampiyonluğa kilitlenen Erdemirpor u-14 futbol takımı son dakikalarda kalesinde gordüğü bu golden ile adeta yıkıldı ve elenmenin üzüntüsü içinde kaldı. Erdemirspor'un küçük futbolcuları gözyaşlarına hâkim olamazken Erdemirspor Altyapı antrenörü Bayram Altuntaş mücadeleyi şöyle değerlendirdi:
"Futbolda sevinmekte var üzülmekte var. Önemli olan Erdemirspor Kulübü'nün sporcularına yakışır bir şekilde mücadele ortaya koymaktı ki,  bizim çocuklarımızda bunu başardı. Kulüp olarak tüm sporcularımızla her zaman büyük gurur duyuyoruz. Bizleri Bolu'ya kadar gelerek destekleyenlere ve  sporcularımızın velilerine ayrıca teşekkür ediyoruz."