Devrek Belediyespor U15 Takımı, U15 Türkiye Şampiyonası 2'nci Kademe maçlarına katılmak üzere gittiği Çorum'da oynadığı maçlarda iki mağlubiyet, bir galibiyet alarak elendi. Temsilcimiz katıldığı turnuvada Samsun temsilcileri İlkadımspor, Kadıköyspor ve Trabzon temsilcisi Erdoğduspor ile karşılaştı.
ERDOĞDUSOR MAÇINDA
OLAYLAR ÇIKTI
Çorum'daki U15 Yarı Final Grup Birinciliği ikinci maçında Trabzon Erdoğduspor ile Devrek Belediyespor U15 Takımı karşı karşıya geldi. Maçın 60'ncı dakikasında temsilcimiz Devrek Belediyespor U15 Takımı, 3-1 önde iken Trabzon Erdoğduspor'dan bir futbolcunun rakibine tekme atmasıyla başlayan kavgayla saha bir anda karıştı ve iki takımdan toplam 7 isim kırmızı kart görerek takımlarına ağır hasar verdiler.
Maçın ilk yarısını Zonguldak Devrek Belediyespor 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda bir gol daha bulan Devrek Belediyespor, 3-1 öne geçti. Maçın 60'ncı dakikasında Trabzon takımından bir futbolcunun Devrekli futbolcuya uçarak yüzüne attığı tekme bir anda sahaya karıştırdı. İki takım oyuncuları bu hareketin ardından birbirine girdiler.
Yedek kulübelerine uzak bölgede meydana gelen kavgaya kenar yönetimler müdahaleye yetişene kadar kavga büyüdü. Az sayıdaki emniyet mensubunun da müdahalesi ile iki takım oyuncuları ayrıldı .
Maçın hakemi kavgayı izledikten sonra yardımcıları ve gözlemcisi ise saha içinde yaptığı değerlendirmenin ardından Trabzon Erdoğduspor'dan Uğur, Barış, Gürkan ve Hami, Devrek Belediyespor'dan ise Abdullatif, Özkan ve Ahmet'i kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.
Bu karara da iki takım kenar yönetiminin itirazlarının ardından maç uzun süreli duraksamanın ardından yeniden başladı. Hakemin 11 dakika uzatma gösterdiği maçın uzatmaların beşinci dakikasında Devrek Belediye bir gol daha buldu ve sahadan 4-1 galip ayrılarak grubu üç puanla başladı.
İLKADIMSPOR VE
KADIKÖYSPOR'A MAĞLUP OLDUK
Devrek Belediyespor bir sonraki maça 3 kişiden mahrum olarak çıktı ve mücadeleyi kaybetti. Son olarak Kadıköyspor ile karşılaşan temsilcimiz güçlü rakibine farklı mağlup oldu ve elendi.