Zonguldak U15 Ligi'nde şampiyon olan ve ilimizi Kastamonu'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek olan Devrek Belediyespor U15 Futbol Takımı, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi makamında ziyaret etti. Ziyarete, Kulüp Başkanı Özcan Özmekik, Devrek Belediyespor A Takım Antrenörü Vedat Öztürk ve Genel Menajer Tansel Tan, Devrek Belediyespor U15 Futbol Takımı Antrenörleri Selçuk Sarı, Mustafa Danacı ve futbolcular katıldı.
Ziyarette konuşan Belediye Başkan Mustafa Semerci, liginde şampiyon olan Devrek Belediyespor U-5 Futbol Takımı futbolcularını ve antrenörlerini kutladı. Semerci, şunları söyledi; Kulüp Başkanımız Özcan Özmekik, yöneticilerimiz, antrenörlerimizi ve genç futbolcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Kazandıkları bu başarıyla beraber Devrek halkının yüzünü güldürdüler. Bizde belediye olarak elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık, bir katkımız olmuşsa, ne mutlu bize. Kastamonu'da da başarılı olmanızı bekliyoruz, Devrek'i centilmen bir şekilde iyi temsil edeceğinize inanıyorum. Daha sonra söz alan Kulüp Başkanı Özcan Özmekik ise, Genç futbolcuları Selçuk ve Mustafa hocaya emanet ettik, antrenörlerimizin önderliğinde takımımız liginde şampiyon olarak Kastamonu'da ilimizi temsil etme hakkı kazandı. İnşallah takımımız mücadele edeceği Kastamonu'da ilçemizi gururlandıran bir başarıyla dönecektir. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'ye teşekkür ediyorum dedi.
Devrek Belediyespor U15 Takımı Antrenörü Selçuk Sarı da, yaptığı konuşmada, futbolcuların ihtiyaçlarını karşılayan Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye teşekkür etti. Mücadele ettikleri ligde başarılı olduklarını belirten Antrenör Sarı, bu başarının neticesinde şampiyon olduklarını ve Kastamonu düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil etme hakkını kazındıklarını söyledi. Şampiyonada da başarılı olmak için mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Sarı, iyi bir netice ile Devrek'e döneceklerini söyledi. Devrek Belediyespor A Takım Antrenörü Vedat Öztürk ve Genel Menajeri Tansel Tan da, yaptıkları konuşmalarında, gençlere güvendiklerini ve başarılı olacaklarına inandıklarını söylediler.
Devrek Belediyespor U15 Futbol Takımı, Kastamonu'da düzenlenecek şampiyonada Çankırı, Bartın, Karabük ve Amasya gibi illerin takımlarıyla mücadele edecek.