Zonguldak U17 Ligi, dün çeşitli sahalarda oynanan karşılaşmalarla başladı.
MERKEZSPOR, GENÇLİK'İ ÜZDÜ: 3-0
Dün Fener Sentetik Saha'da saat 12.00'de oynanması gereken Polisgücüspor-Acılık Esnafspor karşılaşması, Acılık Esnafspor'un sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı.
Günün ikinci maçında ise, Zonguldak Gençlik, Merkezspor ile karşı karşıya geldi. Şener Ulusan, Hakan Şişik, Gökhan Mazı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada daha üstün bir oyun sergileyen Merkezspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı.
KARADON ÜÇ ATTI, ÜÇ ALDI: 3-2
Karadon Sahası'nda oynanan ve Burak Aslan'ın yönettiği Karadonspor-Kozlu Belediyespor maçı, Karadonspor'un 3-2 galibiyeti ile tamamlandı. İlk yarıda rakip Kozlu Belediyespor, Mehmet'in 5'inci dakikada, Faikcan'ın ise 27'nci dakikada attığı golle 2-0 öne geçti. Karadonspor'da 33'üncü dakikada Mehmet ve 40'ıncı dakikada Hüseyin birer gol atarak skorda eşitliği yakaladı ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 berabere sonuçlandı. Çekişmeli geçen karşılaşmada 65'inci dakikada Metin, kendisinin iki, takımının üçüncü golünü atarak skoru 3-2'ye taşıdı. Karşılaşma ev sahibi Karadon-spor'un 3-2 galibiyetiyle tamamlandı.

ÇAYCUMA "IŞIK" SÖNDÜR-DÜ: 2-5
Günün ikinci maçı ise Cumayanı Sahası'nda, TEAŞ Işıkspor ile Çaycumaspor arasında oynandı. Mehmet Uslu'nun yönettiği karşılaşma, Çaycumaspor'un 5-2 galibiyeti ile tamamlandı.
GELİKSPOR MAÇA ÇIKMADI..
Kilimli Belediyespor'un rakibi Gelikspor ise sahaya çıkmadı. Kilimli Ahmet Şerifoğlu Sahası'nda oy-nanması gereken karşılaşma, rakip Gelikspor'un maça gelmemesi nedeniyle oynanamadı ve bu maçla ilgili kararı Tertip Komitesi verecek.