Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, beraberinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’uncu Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin ve Hasan Yücel ile birlikte Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.     
Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Zonguldak Kömürsporumuz bildiğiniz gibi hak ettiği noktalarda değildir. Uzun yıllardan beri hep geri adımlar atılmış olması ile Bölgesel Amatör Lig’e kadar gerilemiştir. Yeni yönetim ile birlikte yepyeni bir hava yakalayarak, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa koşan Zonguldak Kömürsporumuz hak ettiği noktalara çıkarabilmek adına bizler de üzerimize düşeni yapmayı bir borç biliyoruz. Bizler spor alanında Zonguldak’ımıza yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu açıdan Zonguldak Kömürspor’un 3 bin kişilik kapalı tribünleri için gerekli ödenekleri ayrılmış durumda olup en kısa sürede yapımına başlanacaktır. Zonguldak Kömürsporumuzun bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Futbol takımımızın aldığı başarılı sonuçlarla hak ettiği noktalara geleceğine yürekten inanıyoruz. Zonguldak Kömürspor Başkanımız Süleyman Caner’in takımımızı baştan yaratmıştır. Bizler de kulübümüze her türlü desteği vereceğiz. Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ettik. Kulübümüzün eski günlerine geri dönüş yolunda adımlarımızı atıyoruz. Sayın Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Kasapoğlu’ndan kulübümüze maddi destek talep ettik. Kulübümüze gerekli yardımların yapılması konusunda destek olacaklarını belirttiler. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sırasında, Milletvekili Ulupınar ve Başkan Caner, Spor Toto Teşkilatı Başkanı Kasapoğlu’na, arkasında ismi yazan “67” numaralı Zonguldak Kömürspor forması ile madenci heykeli hediye ettiler.