Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve 1. lige terfi müsabakalarına katılan Zonguldak temsilcisi Kdz.Ereğli İşitme Engelliler Futbol takımı, Kütahya Zafertepe'ye farklı yenilerek elendi.

Önümüzdeki yıl için hedefini daha iddialı bir kadro kurmak olarak belirleyen Kdz.Ereğli İşitme Engelliler Futbol takımı, bayan voleybol takımını kurmak için de çalışmalarına başlıyor.

Kdz.Ereğli İşitme Engelliler Spor Kulübü yöneticisi Recep Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, Kütahya Zafertepe İşitme Engelliler Spor Kulübü ile oynanan maçı ve bundan sonraki süreç ile ilgili düşüncelerini açıkladı.
Erdoğan yaptığı yazılı açıklamasında, "Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu; 2.lig 3. gurupta, Düzce İşitme Engelliler, Eskişehir İşitme Engelliler ve Sakarya İşitme Engelliler ile birlikte yer alan Kdz.Ereğli İşitme Engelliler futbol takımı grubunu lider olarak tamamlayıp, 1.lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazanmıştı. Diğer bir gurupta lider olarak tamamlayan Kütahya Zafertepe İşitme Engelliler takımı ile eleme maçı oynadı. 6 Haziran Pazar günü Bolu'da oynanan eleme maçında farklı bir skorla 7-1 yenilen takımımız elendi. Bu yıl içindeki en kötü maçını oynayan takımımız 1.lige yükselme hayalini Bolu'da bıraktı. Maça çok tutuk başlayan takımımızda ilk yarıda İbrahim ve ikinci yarıda Erdal olmak üzere iki de kırmızı kart gördü. 9 kişi kalan takımımız farklı yenilmekten kurtulamadı. 1.lig hedefi için önümüzdeki yıl daha fazla çalışmamız gerekecek. Eğer yeterli sayıda oyuncu bulabilirsek İşitme Engelliler Bayan voleybol takımı kurma projemiz var. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.