2011-2012 sezonunda 2'nci kez sahne alan 13 grubun yer aldığı Bölgesel Amatör Lig'de, ilk devre sona erdi. Temsilcilerimizin de yer aldığı 12 takımın bulunduğu 13'üncü Grup'ta, Zonguldak Kömürspor ve Kozluspor, Play-Off mücadelesini sürdürüyor. Grupta 23 puanla lider durumda bulunan Düzcespor'u aynı puanla takip eden Zonguldak Kömürspor 2'nci, Kozluspor ise 20 puanla 3'üncü sırada devreyi tamamladı.
Sezona istediği gibi başlayamayan ve kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Talat Özden ile yolların ayrıldığı Zonguldak Kömürspor, üst üste 4 maçından da galibiyetle ayrılarak hedeflediği yere ulaştı. İlk yarı sonucu istediği puanları toplayan kırmızı-lacivertli takım, devreye moralli girdi.
Yeşil-beyazlı takımda ise, Zonguldak Kömürspor'un aksine ilk haftalarda fırtına estirmiş ve liderliğe yükselmişti.
Ancak kötü sonuçların ardından Volkan Yayın görevinden ayrılmış, yerine yardımcı antrenör Bülent Öztürk takımın başına getirilmişti. Son 2 haftada takımın başında çıkan Bülent Öztürk'lü Kozluspor, topladığı 6 puanla tekrar lige ortak oldu.
EN GOLCÜ TAKIM KOZLUSPOR
2011-2012 sezonuna başlarken favori takımların ilk 3'ü paylaştığı grupta en fazla gol atan takım, 26 golle temsilcimiz Kozluspor oldu. Kozluspor'u, bir diğer temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 24 golle izlerken, en fazla gol atan bir başka takım ise 23 golle lider Düzcespor oldu.
TEK BAŞINA TAKIM!
13'üncü Grup'ta ilk yarının ardından gol krallığında 8 golle Düzce Beyköy Belediyespor'dan Erol Eren bulunuyor.
Erol Eren'i tanıdık bir isim 7 golle Bartınspor'lu Kaan Demircan ile Düzcespor'dan İbrahim Kumcu takip ediyor.
24 golle grubun en fazla gol atan ikinci takımı olan Zonguldak Kömürspor'da 5 golle en golcü isim olarak ise ligin 3'üncü haftasında Kozluspor'dan kırmızı-lacivertli renklere katılan Fatih Tutar oldu. Attığı gollerle takımına hayat veren Fatih Tutar'ın bir başka özelliği ise grupta son sırada yer alan ve henüz galibiyeti bulunmayan Belediye Safranboluspor'dan fazla gol atması. İlk devrenin sona erdiği grupta 5 golle takımın en golcü ismi olan Fatih Tutar, geride kalan haftalarda sadece 4 gol atabilen Belediye Safranboluspor'dan daha fazla gol atarak, tek başına bir takım olduğunu kanıtladı.