Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, Yardımcı Antrenör Yıldırım Beyazıt Erdoğan’la birlikte düzenlediği basın toplantısında, transfer çalışmalarını değerlendirdi. Görüştükleri futbolcularla anlaşmaya yakın olduklarını söyleyen Terzi, “Yakın zamanda bu futbolculara imza attıracağız” dedi.

Zonguldakspor’un içinde bulunduğu durumun kendilerini üzdüğünü belirten Terzi, “Bize il dışında, ‘Zonguldakspor ne alemde?’ diye soruyorlar. Bu soru gerçekten bizi çok üzüyor. Zonguldakspor’un yeri burası olmamalı. Bir Zonguldaklı olarak bu durumdan gerçekten utanıyoruz. İnşallah birliği ile el takımı layık olduğu yere çıkartacağız” dedi.

Tecrübeli teknik adam Cahit Terzi, konuşmasında şunları söyledi;

“Transfer çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyoruz. Listemizde olan futbolcular ile bir bir görüşüyoruz. Anlaşmaya yakın olduğumuz futbolcu isimlerini de açıklıyoruz. Bunların haricinde listemizde olan diğer oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. O isimleri şimdilik açıklamak istemiyoruz. Çünkü bizim görüştüğümüz futbolcularla başka takımlarda ilgileniyor. TFF 3’üncü Lige terfi eden takımların iyi oyuncularını tespit ettik. Profesyonel ligde oynayan bazı futbolcular ile görüşüyoruz. Onlarla tek tek anlaşıp Zonguldakspor’u layık olduğu yere çıkartmak için el birliği ile mücadele edeceğiz. Görüşme yaptığımız futbolcular ile önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılacak. Transferde de fazla zamanımız kalmadı. Ligin başlama tarihi yaklaşıyor. Alacağımız oyuncular gerçekten çok iyi oyuncular. Zonguldakspor’u en iyi şekilde temsil edecek, tribünlere seyirci çekebilecek futbolcular. İnşallah o futbolcuları kadromuza katıp hedefimize ilerleyeceğiz. Bize il dışında ‘Zonguldakspor ne alemde?’ diye soruyorlar. Bu soru gerçekten bizi çok üzüyor. Zonguldakspor’un yeri burası olmamalı. Bir Zonguldaklı olarak bu durumdan gerçekten utanıyoruz. İnşallah birliği ile el takımı layık olduğu yere çıkartacağız.”Zonguldakspor’a geldiği için memnun olduğunu belirten Yardımcı Antrenör Yıldırım Beyazıt Erdoğan ise, geçmişte Cahit Terzi ile birlikte top oynadığını, daha sonra birlikte çalıştığını belirterek, “Zonguldakspor gibi büyük bir camiada görev yapacağım için mutluyum. Takımı hak ettiği yere çıkartmak için el birliği ile çalışacağız” dedi.