U-19 futbol Play-Off maçlarında Çaycuma Gemiciler U-19 takımına 17 gol atan Kilimli U-19 takımı averajla Erdemirspor U-19 takımını devre dışı bırakıp şampiyon olması akıllarda soru işareti oluşturdu.

Zonguldak’ta oynanan U-19 futbol play-off’larında son maçlara 3 farklı gol averajı ile çıkan Erdemirspor karşılaştığı Dilaverspor U-19 takımını 8-2 gibi  bir skorla yenmesine rağmen Fener sahasında oynanan Kilimlispor-Çaycuma Gemiciler U-19 maçı skorunu oynandıktan sonra adeta şoka girdiler. Konu hakkında gazetemiz muhabirinin sorusuna yanıt veren Erdemirspor’un tecrübeli alt yapı antrenörü Bayram Altuntaş, “Böyle bir skor ile ilgili konuşmak bizim işimiz değil. Bizler Erdemirspor olarak öncelikle sporcu değil topluma faydalı gençler yetiştirmek çabası içerisindeyiz. Bunun yanında Erdemirspor kulübüne yakışır sporcularımızla Türk futboluna daha sonra bölgemiz futboluna hizmet etmek için çalışmaktayız. Bu tür polemiklerden uzakta bize verilen görevi en iyi şekilde yapabilme noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konularda yorum yapmak bizleri de aşar. Ben sadece şu söylemek isterim. Bizler daha önce de final maçlarını kazandık ve kaybettik. Bu dünyanın sonu değil. Bizlerin görevi doğru bildiğimiz yolda geçmişte olduğu gibi gelecekte de aynı şekilde yürümek olmalıdır. Beni üzen tek şey öncelikle altyapılarda futbol oynayan çocuklarımızın vermiş oldukları alın teri emeklerinin karşılığının alınamamasının sporcularımıza ve velilerine anlatamadığımız olayın olduğu çaresizliktir” dedi.
YAZIK GÜNAHTIR!..
Öte yandan gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan spor severlerde, “Olacak iş değil, akıl var mantık var. Kilimli-Çaycuma Gemiciler maçında alınan skoru herkes iyi baksın o maçı herkes iyi izlesin, emeğe herkes saygılı olsun. Buradan çıkması gereken Erdemirspor’du ama sağolsun gemi battı Kilimli karaya çıkarıldı. Eğer bu işler böyle yapılıyorsa hiçbir takım çıkmasın sadece kollanan bu tür olaylar yaşayan takımların olduğu bir lig olsun kendi içlerinde yarışıp dursunlar” sözleri ile tepki gösterildi