Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’uncu takımı Zonguldak Kömürspor, 22 Eylül 2013 Pazar günü deplasmanda ligin yeni takımlarından Bursa İnegöl Gençlik Gücüspor ile karşılaşacak.  
Kırmızı-lacivertliler, İnegöl maçının hazırlıklarına galibiyet parolasıyla başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda haftanın ilk çalışmasını gerçekleştiren Kömürspor, idmana ısınma koşularıyla başladı. Ardından 3 grup elinde dar alanda top kapma çalışması yapan kırmızı-lacivertliler, son bölümde istasyonlar halinde kondisyon çalışması yaptı.
Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, İnegölspor maçında üzerlerindeki şanssızlığı atacaklarını söyledi. Terzi, “İnegöl maçını kazanarak, hem lige iyi bir başlangıç yapmak, hem de üzerimizde ki şanssızlığı atmak istiyoruz. Rakibimiz ligin yeni takımlarından. Onlar da ligde söz sahibi olmak isteyecekler ve sahalarında bizi mağlup etmek isteyecekler. Bu duruma imkan vermeyeceğiz. Oraya kazanmak için gideceğiz” dedi.

 

KUBİLAY DENENİYOR
Kömürspor, geçtiğimiz sezon BAL 9’uncu Grubu son sırada tamamlayarak yerel lige düşen Beykozspor 1908 takımından 18 yaşındaki Kubilay Gören’i bir süre deneyeceği öğrenildi. Dün, kırmızı-lacivertli takımla idman katılan genç oyuncu hakkında son kararı Teknik Direktör Cahit Terzi verecek. Takıma katı sağlanacağı düşünüldüğü takdirde Kubilay’ın lisans işlemleri halledilecek.

 

BAŞKAN CANER’DEN MORAL DESTEĞİ
Zonguldak Kömürspor’da haftanın ilk çalışmasında Kulüp Başkan Av. Süleyman Caner takımına moral vermek için idmanı ziyaret etti. Caner, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idmanı protokol tribününden izledi. Yönetimin de hazır bunduğu idmanda, Asbaşkan Galip Toptan, Teknik Direktör Cahit Terzi ile saha içinde ayaküstü sohbet etti. Galip Toptan, Terzi’den takımın son durumu ile bilgi aldı.