Mavi Organizasyonda gerçekleştirilen geceye katılımın az olması hem yönetimi hem futbolcuları üzd. İşadamı ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığına MHP’den aday olan Mevlüt Özdemir, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve yönetimi, Kdz Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu, kulüp başkanları, sponsor Şen Ticaret ve ekibi ile futbolcular katıldı. 

 

HEDEFİ ULAŞACAĞIZ VURGUSU
Kdz Ereğli’de kapanmak üzere olan futbol takımını ve futbolcularını kısıtlı imkanlarına rağmen, sahiplenen Abdullah Bostancı, Murat Mollaoğlu, Levent Özçelik, geceye katılımın az olmasını, “Canları sağolsun, bir gün bize destek olurlar” sözleri ile değerlendirdi. Kulüp Başkanı Abdullah Bostancı gecenin açılış konuşmasını yaparak, öncelikle kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, işadamı Mevlüt Özdemir’in yanlarında durduğunu, her şekilde destek verdiğini vurguladı. Bostancı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2014-2015 futbol sezonunda ilçemizde Kdz. Ereğli Devlet Hastanesispor olarak bilinen ve bize görev olarak gelen Süper Amatör kümedeki Kdz Ereğli’nin tek takımını Vefa Ereğli Demirspor’u kurduk, inşallah bu sezon tüm takımızla Ereğli’nin ve futbolseverlerin destekleri ile Kdz.Ereğli’nin ve Zonguldak’ın temsilcisi olmak hedefindeyiz. Burada katılan herkese teşekkür ederim. Ereğli’nin en çok ihtiyacı olan konu beraberlik ve ortaklık kültürüdür. Burada çok değerli futbolseverlerimiz var, birlik berberlik kültürü ile Ereğli’nin futboluna, Ereğli’deki sosyal organizasyonlara sivil toplumdaki yapılması gerekenler ile üzerimize ne düşüyorsa, hem Vefa hem de Vefa Ereğli Demirspor olarak azimli ve kararlıyız”

 

“GERÇEKTEN İÇLER ACISI”
Genel Sekreter Levent Özçelik de düzenledikleri geceyi birlik beraberliğin nasıl olduğunu, nasıl gördüklerini anlamak için gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizim amacımız kaynaşmak. Bizim amacımız Ereğli sporunu ve futbolunu bir yerlere getirmek ama ne yazık ki davet ettiğimiz, insanların gelmemesi bizleri çok üzdü. Buradan da onlara teşekkür ediyorum, çünkü kapanmak olan bir kulübü alacaksın, sporculara sahip çıkacaksın, bir hedef koyacaksın ama bu hedefi koyarken herkesi kucaklamak isteyeceksin. Ne yazık ki hiç kimse buna kucak açmayacak, gerçekten içler acısı, bizler yönetim olarak takımıza inarak, futbolcularımıza inanarak, bir hedef koyduk. Bölgesel Amatör lig için bu uğurda da kaliteli bir takım kurduk, değerli futbolcuları transfer ettik, hepsi de buradalar hepsine teşekkür ediyor, onlara çok güveniyorum, allah yollarını açık etsin” şeklinde konuştu.

 

“4 KOCA YÜREKLİ İNSAN BU TAKIMA SAHİP ÇIKTI”
Aslında amaçlarının gençlerin bonzai denilen illetten uzak durmaları ve sigara ile alkole karşı savaş açmak olduklarını belirten Özçelik, “Hükümetimiz bile uyuşturucuya, sigaraya, alkole savaş açtı. Özellikle ‘bonzai’ denilen illeti uzaklaştırmak için bir çok önlem ve bir çok operasyon yapılıyor, biz gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan korumak için buraya geliyoruz. Bir kulüp kapanıyordu, 4 tane koca yürekli insan çıktı. Bu kulübü aldı, imkanlarımız doğrultusunda sponsorlarımız çerçevesinde bir şeyler yapmaya çalıştık ama bu akşam katılımın yüksek olması durumunda ben önümüzde ilk 3 ayı göreceğimizi tahmin ettim. İşadamı Mevlüt Özdemir’e özelikle teşekkür ediyorum, bir tek kendisine özellikle gittik, kendisi de gelip özellikle iştirak etti” dedi.

 

“BİZLER DURMAYACIĞIZ, YILMAYACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ”
Özçelik, “Ben çok teşekkür ediyorum, çünkü gelmeyenler bizlerden hiçbir şey beklemeyin mesajını bu akşam bizlere verdiler. Herkesin canı sağolsun, inşallah bir gün yardım severler ama bizler durmayacağız, yılmayacağız, çalışacağız, Bu takımı BAL’a çıkartacağız, o zaman herkes gelsin bizi alkışlasın.

 

“CANDAN EN AZINDAN BİZLERİ DÜŞÜNMÜŞ,GELMEYENLERDEN İYİDİR”
Biz Ereğli’yi temsil ediyoruz, Ereğli’nin tek Süper Amatörde oynayan temsilcileriyiz, biz Ereğli’yi Zonguldak’ta temsil edeceğiz. Biz Ereğli’yi Çaycuma’da temsil edeceğiz ama bize bu görevi verirken sizler bu işi beceremeyeceksiniz diyorlar, olsun biz becerelim biz gösterelim, bize gerçekten destek veren iş adamlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda bizleri düşünerek mesaj gönderen bölge milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan’a teşekkür ediyorum. Bizleri düşünmesi gelmeyenlerden daha iyidir diyorum, en azından bizleri düşünmüş hatırlamış” dedi.

 

KARA’DA SİTEM ETTİ
Ereğli eğitimine büyük emek harcayan, Endüstri Meslek Lisesi’nin en eski hocalarından Metin Kara ise kendisinin gece için 300 km’lik mesafeden geldiğini belirterek, davet edilipte gelmeyenlere sitem etti.

 

“KİMSE BİZLERİ YILDIRAMAZ”
As Başkan Murat Mollaoğlu’da gecede bir konuşma yaparak, “Bizler bu yola kimselere güvenip çıkmadık, biz sadece bizlere gönül veren sporseverlere ve futbolcularımıza güvenip çıktık diyerek. Kimse bizlerin moralini bozamaz, yıldıramaz, her kötü başlayan bir şeyin, iyi biten yanı vardır, bunu hep birlikte ilerleyen günlerde göreceğiz” dedi.

 

“BİZLER DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ”
İş adamı Mevlüt Özdemir ise Ereğli futbolunun çıtasını yükseltilmesi konusunda takımlara sahip çıkılmasını ve kendisinin de spora çok önem verdiğini belirterek, ”Herkesin elini taşın altına sokması lazım. Bizlerden yapmamız gereken ne varsa hazırız” dedi. Özdemir ayrıca gecede gösteri yapan Profesyonel dövüşçü Mehmet Ali Ersavaş’ı kutladı. Gecede çeşitli çekilişler yapılırken iki forma satışa sunuldu. Formaların birini İşadamı Mevlüt Özdemir, diğerini ise as başkan Murat Mollaoğlu satın alarak takıma katkıda bulundu.

 

“GECEYE DAMGA VURAN GÖSTERİ”
Diğer yandan gecede ayrıca Dünya şampiyonu ve profesyonel olarak dövüşen Mehmet Ali Ersavaş’ın ekibiyle yaptığı gösteri izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Son olarak ise Vefa Ereğli Demirspor Yönetimi Beşiktaş’ın vefat eden Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı yılın spor adamı seçerek, ödülü Süleyman Seba adına Kdz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tarkan Adik’e takdim etti.

 

(Haber Merkezi)