Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek temsilcimiz Kozluspor, ikinci etap kamp için gittiği Kocaeli Kartepe'de hazırlıklarını noktaladı. Yeşil-beyazlı takım sezon hazırlıkları kapsamında Kartepe'de 15 gün süren çalışmalarını bugün bitiriyor. Yeni sezon programına kendi tesislerinde devam edecek Kozluspor'da futbolcular, 4 günlük iznin ardından 22 Ağustos tarihinde Kozlu Şehir Stadı'nda toplanacak. Teknik Direktör Volkan Yayın, 15 gün boyunca lige hazır olabilmek için futbolcuların adeta pestilini çıkardı. Kondisyon çalışmaları ile geçen sabah idmanlarında oyunculara nefes aldırmadan dayanıklılık programı uygularken, akşamları ise teknik-taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

MİNİMUM HATA İLE
ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK
Oyuncuların maç eksikliğini gidermek ve sistemi sahaya yansıtmak adına hazırlık maçları yaptıklarını belirten Teknik Direktör Volkan Yayın, 15 gün süren hazırlık kampını bitiriyoruz. İkinci etap kampında oyuncularımın idman ve maç performansından gayet memnunum. Lige tam hazır olabilmek adına eksiklerimizi bir kez daha gözden geçirip minimum hata ile ligin başlama tarihine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Oyunculara verilen 4 günlük iznin ardından kendi tesislerimizde lige hazırlanacağız dedi.

5'İNCİ RAKİP YAVRU
VATANDAN!
Kozluspor, ikinci etap kampını bugün yapacağı hazırlık maçı ile bitirecek. Yeşil-beyazlı takım, Kartepe'deki 5'inci hazırlık maçında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 1'inci Ligi'nin yeni takımlarından Göçmenköyspor karşı karşıya gelecek. Kozluspor, bugüne kadar yaptığı 4 hazırlık maçında 1 yenilgi, 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Konya Şekerspor'a 3-1 yenilen Kozluspor, Rize Pazarspor'u 2-1 ve Karsspor'u da 7-2 mağlup etti. Son olarak Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Tepecikspor'la karşılaşan yeşil-beyazı takım, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.