Kandilli'de bulunan futbol sahasında gazeteniz Önder'in Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş'ın talebi doğrultusunda incelemede bulunan AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Gökçeler, Kandilli, Gülüç, Çaylıoğlu Belediye Başkanları, AKP İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin ve AKP'li yöneticiler söz konusu sahada verdikleri sözü yerine getirdiler.
AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Kdz.Ereğli Beyçayırı Stadından yaklaşık 2-3 yıl önce getirilen ancak bir türlü kurulamayan portatif tribünün kurulması yönünde gerek TTK Genel Müdürlüğü gerek TTK Armutçuk Müessesesi gerekse Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile yaptığı görüşmelerin ardından, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine yetiştireceğiz" sözünü vermişti.
TRİBÜNLER BORDO MAVİ
Kandilli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Akdoğan ve birkaç arkadaşının özverisi ile tribünlerin montajı işlemi başlarken AKP'li heyetin ziyaretinin ardından bu süreç hızlandı ve TTK'nın tam desteği ile sonuca vardı. Yalnız portatif tribünlerin bordo-mavi renklere boyandığı gözlendi.

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK
AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin gazetemize yaptığı açıklamasında, "Portatif tribünlerin yapılması için Milletvekilimiz, Belde Belediye Başkanlarımız, parti yöneticilerimiz ile söz konusu alanda yaptığımız incelemede tribünlerin 19 Mayıs tarihine kadar yetiştirilmesi sözü verilmişti. Bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yine stadın etrafında bazı eksiklikler vardı bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımız var. Destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.