Organizasyonu Ereğli Erdemir Satranç İhtisas Kulübünün yaptığı turnuva Ereylin AVM'de oynandı. Organizasyona TSF Zonguldak il temsilciliği ve Ereylin AVM yönetimi de destek verdi.
Turnuvada başhakemliği İskender Hatip, masa hakemliğini ise İbrahim Yılmaz ve Mustafa Altıntaş yaptı.

Turnuva ile ilgili bilgi veren başhakem İskender Hatip, çok kötü hava koşullarına rağmen 37 oyuncunun katıldığı turnuvada güzel oyunların çıktığını belirtti.
Turnuvada ödül olarak ilk 3'e hedi çeklerinin verildiğini ifade eden Turnuva Başhakemi İskender Hatip, açıklamasında şunları kaydetti:
"Ereylin AVM'deki turnuva 2.ydi. 3 Kategoride oynanan turnuvaya katılım iyiydi… Çok kötü hava koşullarına rağmen toplam 37 oyuncunun katıldığı turnuvada güzel oyunlar çıktı.
Bayanlar kategorisi azdı.Toplam  6 Oyuncunun katıldıgı bu grupta isvicre sistemi ile 4 tur yapıldı. 14 yas altı erkekler grubunda ise 16  oyuncuya 5 tur, büyük erkeklerdede 15 oyuncuya 5 tur oynatıldı.
Turnuvada ödül olarak her kategorinin ilk 3'üne kupa, ayrıca büyüklerde ilk 3'e hediye çeki verildi. Bayanların tamamına ve 14 yas altında erkekler ile büyük erkeklerde ilk 3'e çesitli aynı ödüllerde hediye  edildi.iki veteranımız'da unutulmadı.
Satranca destek veren Ereylin AVM yönetimine, basta müdür Kubilay Dilaver olmak üzere turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz."

DERECELER


BAYANLAR            

1. Hanide TOPAL                       3,5 p  Kdz. Eregli Anadolu Lisesi

2.E. Jülide PEHLıvan                  3.0 p  Zonguldak Fen Lisesi

3.Emini TOPAL                            2,5 p  Alaplı Merkez I.Ö.O


14 Yas ERKEKLER

1. Murat YANIK                        5.0 p Kepez izmirlioglu i.ö.O

2.Yusuf Onat Yilmaz                4.0 p Zonguldak TED Koleji

3.Özgür SALUR                         4.0 p  izmirlioglu i.Ö.O


BÜYÜK ERKEKLER

1. ilhan CAN              5.0 p Erdemir Elektrik Atölyesi

2. Mehmet Eren Ermis 4.0 p  Kdz. Eregli Anadolu Lisesi

3.Abdi Veli Simsek       4.0 p Erdemir Emeklisi