Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, ilk yarının değerlendirmesini yaptı. "Asla vites küçültmek yok. Kentte ve taraftarda beklentiler büyüdü. İnsanlar inandı. İkinci bir hüsran yaşatmayacağız.  Hep birlikte profesyonel lige çıkacağız” diyen Terzi, " Fikstür avantajı bizde. Puan farkı bizi rahatlatmayacak" dedi.
Yardımcıları Metin Nezor, Birol Yılmaz ve Basri Kocabaşoğlu ile birlikte ilk yarıyı değerlendiren bir toplantı yapan Terzi, ilk yarıdaki yakaladıkları havayı ikinci yarıya da taşımaları gerektiğini belirterek, “Asla vites küçültmek yok. Kentte ve taraftarda beklentiler büyüdü. İnsanlar inandı. İkinci bir hüsran yaşatmayacağız. Hep birlikte profesyonel lige çıkacağız” dedi.“ ikinci devrenin hazırlıklarını Kemer kampı ile sürdüreceğiz. 27’sinde toplanarak 29’unda Kemer’de hazırlıklarımıza başlayacağız. " diyen Terzi, "34 puanla grubu birinci bitirdik. 2’nci ve 3’üncü takım ile 5, 4’üncü takım ile 9 puan öndeyiz. Bu puan farkı bizi rahatlatmayacak. İşimizin zor olduğunu şu anlamda söyleyebilirim " ifadesini kullandı. Terzi,   “2’nci yarı bütün takımlar takviye yapacak. Bu edenle ikinci yarı daha sert geçecektir”. Zonguldak Kömürspor olarak bizde 2-3 takviye yapabiliriz. Yönetimimizle beraber tespit ettiğimiz oyunlarla görüşüp, anlaşarak onları da kampa davet etmek istiyoruz.”dedi.                                                

 

“DAHA DİSİPLİNLİ ÇALIŞMALIYIZ”
"Takım olarak sportif anlamda iyi yoldayız. Biz bu grubu lider bitirmek istiyoruz. Ve bunun içinde elimizden geleni yapacağız.  Onun için ikinci yarı daha sıkı, daha disiplinli çalışmalıyız“ diyen Terzi, “kinci yarı daha güçlü Zonguldak Kömürspor olacak. İçerde 7, dışarıda 6 maç oynayacağız. Fikstür olarak avantaj bizde. Ama asla işimizi hafife almayacağız. " dedi. Terzi, "Geri vitese takmayacağız.  Vites küçültmek yok. Takım otobana çıktı. Kentte ve taraftarda beklentiler büyüdü. İnsanlar inandı. İkinci bir hüsran yaşatmayacağız.  Hep birlikte profesyonel lige çıkacağız” ifadelerini kullandı.             

 

“3 TRANSFER İSTİYORUZ”
Takımdan gidecek ve kalacak oyuncular hakkında konuşan Terzi, “Ercan Pehlivan Balıkesir’de vatani görevini yapacak.  O aramızda olamayacak. Şuan için kimler gidecek kimler kalacak söyleyemiyorum. Öncelikle transfer edeceğimiz oyuncuların netleştiği zaman bunları söyleyebiliriz." dedi. Terzi,"  1 hafta içinde de bunlar netleşecek. Ekonomik şartlar iyi olursa 3 tane iyi oyuncu almak istiyoruz ama şartlar oluşmazsa mevcut kadro ile en güzel şekilde bu işi götüreceğiz" açıklaması yaptı.