Deplasmanlı Voleybol Bölgesel Ligi I Grubu'nda liderlik mücadelesi veren Alaplı Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Grup lideri Düzce Belediyespor'la karşılaşacak.
Oynadığı 3 maç sonunda, iki mağlubiyet, bir galibiyetle grupta 3.sırada bulunan Alaplı Belediyespor, önümüzdeki Pazar (14 Şubat 2010) günü, Alaplı Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda oynanacak ve saat: 14.00'de başlayacak Düzce Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Grup lideri Düzce Belediyespor'u mağlup ettiği takdirde, aradaki puan farkını kapatma fırsatını yakalayacak olan Alaplı Belediyespor;  3. Lige yükselme umudunun devam edebilmesi için bu maçı mutlaka kazanmak istiyor.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Sakarya Adaspor maçında olduğu gibi, Düzce Belediyespor maçında da, Alaplılı sporseverlerin Alaplı Belediyespor'a büyük bir destek vermesini beklediklerini belirterek, "Bu maç Belediyemiz ve ilçemiz temsilcisi Alaplı Belediyespor açısından büyük bir önem taşıyor. Grup lideri Düzce Belediyespor oldukça güçlü bir takım ve kazanmamız için de seyircilerimizin desteğine çok ihtiyacımız var.  Kendi sahamızda oynadığımız Sakarya Adaspor maçında, mağlup olmamıza rağmen ilçemiz sporseverleri takımımıza büyük bir destek verdiler.
Bu önemli maçta bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum ve sadece Alaplı'mızdan değil çevre yerleşim birimlerimizden de tüm sporseverleri güzel bir Pazar gününde hoşça vakit geçirebilmek için bu maçı izlemeye davet ediyorum" dedi.
 Alaplı Belediyespor Erkek Voleybol Takımı oynadığı üç maçta, deplasmanda Orduyeri Fatihspor'a 3-1; kendi evinde Sakarya Adaspor'a 3-2 mağlup olurken, deplasmanda oyna-dığı Kocaeli Büyükder-bentspor'u 3-0 mağlup ederek, dördüncü haftaya 4 puanla üçüncü sırada girdi.