Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Zeytinburnuspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Zorlu olduğu kadar, ilk maçta yaşanan olaylar nedeniyle gerilimi yüksek bir 90 dakikaya çıkacak kırmızı-lacivertli takımın puan kaybına tahammülü yok.
Mutlak 3 puan hedefleyen Kasım Gündüz ve talebeleri, Play-Off yarışında tamam mı, devam mı? maçına çıkacak. Teknik patron Kasım Gündüz, Yarışta var olabilmek adına mutlak kazanmamız gereken bir maç diye konuştu.

TAKIM ÇİM SAHADA ÇALIŞTI
Kırmızı-lacivertli takım, İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Zeytinburnuspor maçının hazırlıkları için dün Çaycuma'ya gitti. Zeytinburnu Stadı'nın zeminin çim olmasından dolayı Çaycuma Sahası'nı tercih eden teknik heyet, futbolcuların çim zemine ayak uydurmalarını sağladı.
Isınma hareketlerinin ardından başlayan çalışma, Zeytinburnuspor maçının taktik idmanıyla son buldu.

GÜNDÜZ; ELİMİZDEN
GELENİ YAPACAĞIZ
Takımdaki oyuncuların çok yetenekli olduğuna değinen Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Kasım Gündüz, Zeytinburnuspor maçını kazanacaklarını belirtti. Gündüz, Yeteri kadar puan kaybedildi. Bunları telafi etmeliyiz. Zeytinburnuspor maçı, bu telafi maçlarından bir tanesi.
Artık sayılı maçlarımız kaldı. Zonguldak'ın senelerdir hasret duyduğu profesyonel lig özlemine son vermek için buradayız. Elimizden gelenin en iyisini teknik heyetim ve oyuncularım ile sahada yapacağız dedi.

KAAN; BANA GÜVENENLERİ
MAHCUP ETMEYECEĞİM
Son 3 maçta oyun ve skor anlamında aradığını bulamayan Zonguldak Kömürspor, ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala eski oyuncusu Kaan Demircan transferinde mutlu sona ulaştı.
Sezon başında Bartınspor ile anlaşan Kaan, kırmızı-lacivertli formayla ilk idmanına çıktı. Kırmızı-lacivertli formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu belirten Kaan, Bana inanıp güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İnşallah sezon sonunda özlenen profesyonel lige çıkarız dedi.