Deplasmanlı Süper Amatör kümede mücadele eden iki köklü kulüp Alaplı Belediyespor-Kozlu Belediyespor, Beyçayırı Stadında karşı karşıya geldi. Sağanak yağış altında oynanan karşılaşmada Kozlu, Alaplı'yı 8 golle geçti.

Alaplı-Kozluspor: 1-8
Hakemler: Orhan Ergür**, Emre Kandıracı*, Serkan Ayan*
Alaplı Belediyespor: Bülent* (Dk.45 Doğancan**), Onurcan*, Aytaç* (Dk.49 Özer*), Önal*, Koray**, Mesut*,  Selçuk**, Emre*, Kağan*, Sercan*, Rahmi*, (Dk.69 Mehmet*)
Kozluspor: Hamit**,  Salim**, Uğur**, Özcan**, Yılmaz**, Necati** (Dk.45 Gökhan**), Şaban****, Caner**, (Dk.72 Tuncay**), Fatih**, Tayfun***, İsmail*** (Dk.65 Halit**)

Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de Pazar günü Kdz.Ereğli Beyçayırı'nda oynanan ikinci karşılaşmada tam 9 gol atıldı. Beyçayırı sahasında saat 15:30'da başlayan karşılaşmada Alaplı Belediyespor, ligin iddialı ekiplerinden biri olan Kozluspor'u ağırladı. Alaplı Belediyespor'un neredeyse genç takımla sahada yer alması, güçlü rakibi Kozluspor karşısında ağır bir yenilgi getirdi. Bu sezon lige katılıp katılmayacağı son anda belirlenen Alaplı Belediyespor'un ligde nasıl bir performans göstereceği merak konusu olurken en ağır darbelerden biri Kozlu Belediyespor'dan geldi. Maçta Kozluspor 4,39,68 ve 80. dakikalarda Şaban; 9 ve 68. dakikalarda Fatih, 21. dakikada İsmail ve 76.dakikada Tayfun ile 8 gol bulurken Alaplı Belediyespor'un tek golünü 33.dakikada Selçuk kaydetti. Mücadele konuk takımın 8-1 galibiyeti ile sona erdi.
Maç sonrası Alaplı Belediyespor cephesinde büyük şok yaşanırken Kozluspor ise farklı galibiyetin sevincini yaşadı.