Gündeme getirdik getirmeye de devam edeceğiz. Kendimiz için değil bölgenin önemli eksikliklerinden birinin giderilmesi için mücadele ediyoruz, Beyçayırı Stadının suni çime dönüştürülme sürecindeki gibi.

KULÜPLER UYUYOR
MÜCADELE EDEN YOK

Kimi kulüp yöneticisi kimi teknik yönetici kimi sporu gönülden sevenler kimi Meydan?da dolaşanlar kimi gazeteci kimi sporsever. Beyçayırı Stadının sıkıntılarını bildiği halde hiçbir girişimde bulunmayan duyarsızların oluşturduğu topluluk.

PARALARINIZI TIKIR TIKIR HESABINIZDAN ALIYORSUNUZ

Devletin yöneticileri seçilenler atananlar maaşlarınızı tam gününde tıkır tıkır alıyorsunuz. Peki devlet size bu maaşları ne için ödüyor?
Çalışmanızın karşılığı olarak ödemiyor mu?
Bu bölgede tıkır tıkır maaşını alan ancak maaşın hakkını ödemeyen yöneticileri kınıyoruz.
Yemekli toplantılarda boy gösteren akın akın giden yöneticiler, sivil toplum örgütleri, gazeteciler Beyçayırı Stadının tribünlerinin üzerinin kapatılması için ve bunu yetkililere duyurmak için Beyçayırı Stadının ortasında yemek mi vermemiz gerekiyor?
Buna da evet. Bu ayıbı birlik ve beraberlik içerisinde temizlemeli ve geleceği güzel eserler bırakmalıyız. Beyçayırı Stadındaki tribünlerinin üzerinin biran önce kapatılıp, karşı tribünlerinin oraya da tuvalet yapılması için daha ne bekleniyor?