Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de sezona kötü bir başlangıç yapan Ereğli Belediyespor'da geçtiğimiz hafta göreve getirilen Teknik Direktör Volkan Yayın, hedef olarak ilk 5'i gösterdi.
Yayın, Alaplı Belediyespor karşısında alınan 2-1'lik galibiyeti de değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi; "Beş günlük bir antrenmanın ardından takımın başında ilk maçımıza çıktım. Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi başlamak için bize bir galibiyet lazımdı. Bunu başardığımız için sevinçliyiz. Pek iyi oynamasak da, Alaplı maçını kazanarak moral bulduk. Alaplı maçının ilk yarısında iyi oynadığımız söylenemez. Ancak ikinci yarıda biraz daha iyi göründük. Fakat gol yollarında sıkıntı yaşadığımız gördük. Rakibimizde güçlü bir ekipti. İyi mücadele ettiler. Pozisyon buldular. Ancak kazanan taraf biz olduk. Hafta arasında oyuncularımızla yaptığımız toplantıda geleceğimizi daha net görmek için bu matın kazanılmasının şart olduğunu belirtik. Ligin ilk yarısı için kalan 6 maçın 5 tanesini kendi sahamızda oynayacağız. Bir Kozlu
maçı hariç, diğer maçları içerde oynayacağız. Bu maçlar bizim ilk beş içinde yer alıp almayacağımızı belirleyecektir. Futbolcularımıza bunu anlattık. Zaten hedef olarak ilk beş içinde yer alarak play-off oynamayı koyduk. Çalışmalarımız bu yönde olacaktık. Takım olarak baktığım zaman bu ekip ilk beş arasında yer alarak play-offa kalacak bir ekip. Ama oyuncu açısından eksiklerimizde yok değil. Genç oyuncularımız var. Göreve geleli kısa bir süre olduğu için onları tanıma fırsatım olmadı. Ama ilerleyen zaman içinde onları tanıyıp oynama şansı vereceğim. O futbolcularımızın da takıma faydalı olacaklarına inanıyorum. Kadroda yer alan tüm oyuncularımıza şans vereceğim. Ocak ayında gerekli gördüğümüz yerlere takviye yapıp hedefimize ilerleyeceğiz. Hedefimiz ilk beş arasında yer alıp öncelikle play-offa çıkmaktır. Çünkü Ereğli halkı başarı istiyor. Hedefe koşan bir takım istiyor. İnşallah kısa zaman içinde başarılı sonuçlar alarak taraftarlarımızı tekrar tribüne çekeceğiz ve hep birlikte hedefe ilerleyeceğiz."