Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, transfer görüşmelerinde ön planda tutulan Osman Yazgan’ın Ereğli Belediyespor’da futbol yaşantısını sürdüreceği belirtildi.
Bu transferin hayırlı olmasını dileyen Kulüp konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Erkek Futbol A Takımımızın kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdürdüğümüzü ve özellikle de forvet hattı için birkaç futbolcu ile görüşme yaptığımız bilgisini kamuoyu ile paylaşmıştık. Kulübümüz, bu görüşmelerde ön planda tuttuğu Osman Yazgan transferinde sonuca ulaştı. Geçtiğimiz sezon Ereğli Karadenizspor forması giyen futbolcu, 2013-14 sezonunda Karadeniz Ereğli Belediyespor’da futbol yaşantısını sürdürecek. Osman Yazgan, takımımızın 19 Ağustos Pazartesi günü takımımıza katılacak. Osman Yazgan’a aramıza hoş geldin, derken bu transferin kulübümüz ve ilçe sporumuz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.    
Bu arada Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 2013-14 Sezonu hazırlıklarını sürdüren Erkek Futbol A Takımımız, 16 Ağustos Cuma gününü de yaptığı tek antrenmanla geçirdi. Beyçayırı Sahası’nda yapılan ve saat 17.00’de  başlayan antrenmanda futbolcularımız önce kros ardından da kondisyona yönelik çalışma yaptılar. 
Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın’ın nezaretinde yapılan antrenman, çift kale maç ile sona erdi. 13 Ağustos günü gerçekleşen ilk antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve dört gün boyunca çalışmalarını sürdüren futbolcularımıza, Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın tarafından iki gün izin verildi. Takımımız yeni sezon hazırlıklarına 19 Ağustos Pazartesi günü yine Beyçayırı Sahası’nda yapacağı antrenmanla devam edecek. Bu antrenmanda yeni transferimiz Osman Yazgan da takım arkadaşlarıyla ilk çalışmasına çıkacak.”