Kozlu Belediyespor geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için çalışmalarını yürütüyor. Alt Yapı Koordinatörü Özdemir Dayanıklı, Antrenörler Batuhan Balta, Fehmi Kütükçü ve Necati Kaymak ile birlikte ekip ruhunu yakaladıklarını belirterek, Yaptığımız bu çalışmalarla Zonguldak'ta alt yapıya tekrar yeni bir soluk getirerek futbolcu fabrikası olacağız dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kozlu Belediyespor, kentte alt yapıya yeni bir soluk getirmek, Zonguldak ve Türk Futboluna yeni yetenekler kazandırmak için  her yaz döneminde olduğu gibi bu yılda Yaz Futbol Okulu çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık olarak 1 ay önce yeni yıldız adaylarını Kozlu Belediyespor'a kazandırmak için açılan Yaz Futbol Okulu çalışmalarını Kozlu Şehir Stadı'nda devam ediyor.
Yaşları 8 ile 12 arasında değişen minik sporcular haftanın iki günü Alt Yapı Koordinatörü Özdemir Dayanıklı ve uzman antrenörler; Batuhan Balta, Fehmi Kütükçü ve Necati Kaymak yönetiminde futbolun temel eğitimini alıyor.
Kozlu Belediyespor Alt Yapı Koordinatörü Özdemir Dayanıklı, her yaz döneminde faaliyet gösteren Yaz Futbol Okulu'nda çalışmaların devam ettiği belirterek, Zonguldak'ta alt yapıyı canlandırmak ve yeni bir soluk getirmek için ciddi bir çalışma içindeyiz. Hedefimiz öncelikle kendi kulübümüz Kozlu Belediyespor olmak üzere Zonguldak ve Türk Futboluna yeni yıldızlar yetiştirmek. Buradaki çalışmalarımız sayesinde en kısa zamanda futbolcu fabrikası olacağız dedi. Dışarıdan gelen futbolcuların çok olduğu kentte artık bu gidişe 'dur' demek istediklerini belirten Dayanıklı, Zonguldak'ta futbolda başarılar hep alt yapının hareketli günlerinde gelmiştir. Zonguldaklı çocukların oynadığı dönemlerde kent futbolu hep ileriye gitmiştir. Tekrar bu potansiyeli yakalamak için Antrenörler Batuhan Balta, Fehmi Kütükçü ve Necati Kaymak ile ekip ruhunu yakalayarak bu başarıları yakalayacağız dedi.