Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, hafta sonu kendi sahasında yapacağı zorlu karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin güçlü takımlarından Bartınspor'u ağırlayacak yeşil-beyazlı takım, bu maçın genel provasını dün yaptığı antrenmanla gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Volkan Yayın yönetiminde yapılan idmanda futbolcuların oldukça hırslı ve galibiyete olan inançlarının tam olduğu gözlendi.
GÖZLER BİZİM ÜZERİMİZDE
Tecrübeli teknik adam Yayın, hafta arası yapılan idmanlarda oyuncularına uyarılarda bulundu.
Yayın, aldıkları 2 galibiyetle grupta bütün takımların kendilerine iddialı geldiklerini, Bartınspor'un da karşılarına hırslı çıkacağını söyleyerek, oyuncularını bu maç öncesi motive etti. Öğrencilerine Bartınspor'u hedef gösteren Yayın, İlk maçta Kömürspor'u yendik. İkinci maçta İstanbul deplasmanından 3 puanla döndük ve bütün gözler bizim takıma çevrildi. Herkes bizimle oynarken sahaya mutlak kazanmak adına çıkacaktır. İlk önce siz bunları unutup Bartınspor maçını düşünün dedi.
BİZİ KİMSE DURDURAMAZ
Yollarına emin adımlarla devem etmek için mutlak kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarına değinen Yayın, Bartınspor'un güçlü bir kadrosu olduğunu biliyoruz. Ama kendi saha ve seyircimiz önünde mutlak kazanmamız gereken bir maç. Bu maçı da kayıpsız atlattığımız takdirde bizi kimse durduramaz. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam ederiz dedi.
İDEAL ONBİR SAHADA
Volkan Yayın'ın Bartınspor maçına, ilk iki maçta olduğu gibi ideal onbiri bozmayacağı ve aynı dizilişle sahaya çıkacağı düşünülüyor. Kömürspor ve Beylikdüzüspor maçlarında attıkları gollerle takımına 3 puan kazandıran Fatih Deniz, Uğur Aydın ve Engin Cicem Bartınspor maçında sahada yer alacak. Kalede güven veren Seyhun yine ilk onbirin değişmez isimleri arasında. Yayın, 2 maçta kalelerinde sadece bir gole izin veren defans hattını da bozmayacak.