Dardanel galibiyeti ile hayata dönen Kilimli Belediyespor'da Bingöl maçı hazırlıkları sürüyor. Dardanel maçını, " Takım ruhunu ve biz duygusunu arttırmanın ilk meyvesini aldık."sözleri ile yorumlayan Antrenör Orhan Cinemre,  "Önümüzde Bingöl maçı var. Kazanmak bize çok şey kazandırır. Belki de alacağımız 3 puan gelecek seneyi bize kazandıracak. Bunu da biliyoruz ve ona göre hazırlanacağız."dedi.Orhan Cinemre, Bu galibiyet kümde kalma adına bir ışık ama daha başlangıç ve oynamamız gereken 5 maç daha var şeklinde konuştu.

Kilimli Belediyespor, ligde kalması açısından 'olmazsa olmaz' türündeki maçta şampiyon adayı Dardanelspor'u tek golle geçerek haftalar süren galibiyet hasretini de sonlandırdı. Küme düşmeme mücadelesinde çok değerli bir galibiyet kazanan sarı-siyahlı takımda 10 hafta süren galibiyet hasretinin yanında ayrıca 140 gün sonra iç sahada galibiyet aldı.En son 11 Kasım 2012 tarihinde sahasında konuk ettiği Derince Belediyespor'u 3-1 yenen sarı-siyahlı takım, o tarihten bu yana geçen 140 günlük zaman zarfında galibiyet alamamıştı. Bu sürede çıktığı 7 karşılaşmanın sadece 1'ini sahadan boynu bükük ayrılan temsilcimiz, 6 maçı da beraberlikle sonuçlandırdı. Sadece Batman Petrolspor'a 1-0 yenilen sarı-siyahlı takım, Manavgat Evrensekispor ile 0-0, Hacettepespor, Nilüferspor, Aydınspor, Sivas 4 Eylül Belediyespor ve Erzincan Refahiyespor'la 1-1 berabere kaldı. Dardanelsspor maçında bu şansızlığını da yenmiş olan sarı-siyahlı takım kümede kamla umutlarını kalan haftalarda taşıdı.

"Bu bir başlangıç"
Düşme tehlikesi halen devam eden takımda ikinci maçında ilk galibiyetini alan Teknik Direktör Orhan Cinemre, ihtiyacımız olan galibiyeti aldıklarını belirterek, Artık sona yaklaşıyoruz. Ve konum itibariyle kazanmamız gereken bir maçtı. Elimizden geleni yaptık ve kazandık. Aynı inançla çalışmalarımız sürdürerek kalan maçlara çıkmalıyız ve kazanmalıyız.
Bunu yapacak ışık takımımda var. Kümede kalacak puanları alacağımızı düşünüyorum. Bu galibiyet daha başlangıç dedi.