Kozlu Belediyespor Yönetim Kurulu  teknik ekibe ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu. Kozlu Belediyespor Başkan Vekili Fevzi Demirbaş, " Tamamen  Play-Off'a odaklandık. Seneye şampiyonluğu hedefledik.Yolumuza devam edeceğiz. Play-Off maçında karşılaşmayı kazanıp seneye BAL'da  daha büyük hedeflerle yolumuza devam edeceğiz."dedi.
Kozlu Belediyespor Başkan Vekili Fevzi Demirbaş,Zonguldakspor mağlubiyetinin ardından Antrenör Faruk Bahadır'ın istifa edeceği şeklindeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
"Kamuoyunda  dolaşan, konuşulan söylemler asılsız ve yersizdir." diyen Demirbaş, " Tamamen  Play-Off'a odaklandık. Biz bu kadro ile  önümüzdeki senenin programını yaptık. Seneye şampiyonluğu hedefledik.Yolumuza devam edeceğiz.
Play-Off maçında çok güzel bir Kozluspor izleterek  karşılaşmayı kazanıp seneye BAL'da  daha büyük hedeflerle yolumuza devam edeceğiz.
Kimsenin şüphesi olmasın." dedi. "Kimse Zonguldakspor yenilgisinden başka manalar çıkartıp başka yerlere çekmesin. " diyen Demirbaş, Biz Başkanımızla, yönetim kurulumuzla, hocamız ve futbolcu kadromuzla yolumuza devam ediyoruz dedi.