Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da yönetim, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Düzce Beyköy Belediyespor maçı sonunda Teknik Direktör Talat Özden ile yollarını ayırarak, geçici süreliğine Altyapı Teknik Sorumlusu Selahattin Turan'ı göreve getirdi.
Bugünlerde ise taraftarın ve spor kamuoyunun merakla beklediği, Yeni hoca kim olacak? sorusu şimdiden sorulmaya başlandı bile. Bu konuda arayışlarını başlatan Kömürspor yönetiminin, aralarında Galatasaraylı eski milli futbolcu Ergün Penbe'nin de yer aldığı adaylar arasında, eski teknik direktörleri Salih Uralgil, Kasım Gündüz ve Cahit Terzi'nin de bulunduğu 7 ismi gündeme getirdiği öğrenildi.
URALGİL VE GÜNDÜZ
İSİMLERİ AĞIR BASIYOR!
Salih Demir başkanlığındaki kırmızı-lacivertli yönetim, kolları sıvayarak takımın başına getirilecek yeni isim konusunda çalışmalarına başladı. Takımın hedefinden sapma olmadığını belirten yönetimin isim listesi ise epey kalabalık. Genellikle il dışından hocalarla irtibat halinde olan yönetim, 7 isimle görüşme halinde. Ergün Penbe, Kasım Gündüz, Salih Uralgil, Cahit Terzi, Dobi Hasan lakaplı Hasan Şengün, Büyük Savaş lakaplı Savaş Demiral ve Fuat Yaman, teknik direktör adaylarının listesinde yer alan isimler. Bu isimler arasında en fazla ağır basan iki teknik adam Salih Uralgil ile Kasım Gündüz…   Teknik Direktör Salih Uralgil, 2007-08 yılları arasında 3'üncü Lig'de kırmızı-lacivertli takımın başında yer aldı. 61 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, son olarak, 2009-10 sezonunda amatör takım Büyükçekmecespor'u çalıştırmıştı. 
Adana doğumlu 54 yaşındaki Teknik Direktör Kasım Gündüz ise, son olarak 2009 yılında Aydınspor'u çalıştırdı. Zonguldak macerası da olan Gündüz, 2002-03 sezonunda kırmızı-lacivertli takımın başında bir sezon görev yaptı.