Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Kozluspor'da tek liste ile yapılan olağan seçimli genel kurulda Ali Bektaş başkanlığında yeni yönetim oluştu. 496 delegeden 49'un katıldığı genel kurulda oyların tamamını alan Ali Bektaş güven tazeledi. Genel kurulda kulüp, tüzük değişikliğine giderek Kozluspor'un ismi 'Kozlu Belediyespor' olarak değiştirdi.
Kozluspor Meydan Düğün Salonu'nda olağan genel kuru yaptı. Kurul, divan başkanlığına Aydemir Özkul, Hasan Kefeli ve Sadık Şirin'in seçilmesiyle başladı. 3 Mart'ta yapılan Olağanüstü Genel Kurul'la Başkanlık koltuğuna oturan Ali Bektaş, yeni listesini oluşturdu.
Ali Bektaş, Kulübün Belediye'nin kaynaklarından yararlanabilmesi için isminin değiştirilmesi için teklif verdi. Kulübün isminin 'Kozlu Belediyespor' olması için isim değişikliği teklifini oy birliğiyle kabul edildi. Kozluspor, 2012-2013 futbol sezonunda Kozlu Belediyespor olarak Bölgesel Amatör Lig'de devam edecek.
YÜKSEL VE EKİBİNE
TEŞEKKÜR EDERİM
Kozlu Belediyespor'un Başkanı Ali Bektaş, Murat Yüksel ve yönetimine teşekkür ettiği belirterek, Murat Yüksel, Kozluspor'a büyük emekler vermiştir. 1,5 senelik dönem içerisinde yaklaşık 1 milyona yakın harcama yapmıştır. Tesisleri yapmıştır fakat daha sonra Belediye olarak biz üstlenmek zorunda kaldık. İyi günleri, kötü günleri birlikte yaşadığımız zaman hiçbir zaman Kozluspor Kulübü iyilikleri unutan bir camia değildir.
Geçtiğimiz sezon 1,2 trilyon sadece futbolcu transferinde kullanıldı. Bunlar çok ciddi rakamlar. Bunların 450'si ödenmişti. Son 3,5 aylık dönemde Kozluspor'da futbolculara 540 milyar para ödendi. Diğer masraflarla beraber bu rakam 700 milyara ulaşıyor.
Fasulyeden, pirinçten bahsetmiyoruz paradan bahsediyoruz. Şuan bu rakamlar uçuk geliyor.  3,5 ayda bu rakamı bulduk ödemeleri yaptık. Futbolcuların 100 bin lira kadar alacakları kalmıştır onlarda haklarını helal etsinler ifadesini kullandı.
ÖNEMLİ OLAN İL TAKIMIDIR
Kozlu Belediyespor'un Zonguldak Kömürspor'un alt yapısı olmalıdır diyen Bektaş, Zonguldak Kömürspor Birinci Lig'lere kadar yükselsin, asıl olan şehir takımıdır. Çünkü biz yan yanayız. Benim gönlüm her zaman bunu ister. Şehir takımı her zaman üstte olması gerekir. Kongreye gelen insanlar bile kulübünü seven dost insanlardır. Murat Yüksel döneminde görev yapan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. Teknik kadrodan, futbolcusuna kadar hepsi haklarını helal etsinler. Büyük iş başarmışlardırdedi.
Bu paralara dayanarak kulübü yönetmek zordur, belli bir süre sonra tıkanma noktasına gelirsiniz. Kaldı ki bugün Konyaspor, Denizlispor, Ankaragücü üst düzey kulüplerin kapısına haciz geliyor. Bunun tek bir çözümü var, sabit belli bir gelirin sağlayıp alt yapından yetiştirdiğin topçuyla sonuna mücadele edeceksin. Yıllardan beri söylenir, bugün grubumuzda yer alan Düzce Beyköy Belediyespor'un 3 bin nüfusu vardır. İlk 11'inde 6-7 tane Beyköylü oyuncu yer alıyor dedi.
KOZLU BELEDİYESPOR
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Ali Bektaş, Seyfullah Demir, Şerafettin Tupçu, Ömer Çamur, Tuncay Karakuş, Fikret Korkmaz, Cengiz Gürleyen, Fevzi Demirbaş, Kemalettin Kara, Hakan Yayalar, Uğur Saral, Harun Balta, Erhan Birinci, Hasan Atalay, Sadık Şirin
DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER
Şendoğan Erinç, Dehan Tanoba, Soner Bektaş
ASKF ASİL ÜYELER
Erhan Birinci, Harun Balta, Mehmet Kulaksız