Zonguldak Kömürspor'un yeni yönetimi ziyaret turuna başladı.Süleyman Caner ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Caner, " İnşallah Zonguldakspor başarılara imza atacaktır” derken Belediye Başkan Akdemir'de, "Geçmişi mükemmel bir şekilde başarılarla dolu bir takımımız var. Zonguldak’a sporu sevdiren bir kulüptür. yeni seçilen arkadaşlarımızın yanında olacağız."dedi.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Zonguldakspor’a, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kulüp Başkanı olan Süleyman Caner ve yönetimine hayırlı olsun diyerek; “Zonguldak’ta bu görevi üstlenip bu görevi yapacak arkadaşlarımın olması son derece sevindirici. Geçmişte, Zonguldakspor’un tarihi güzel yerlerde yer almıştı. Bundan sonrada başarılı çalışmalarına devam edecektir. Görev alan arkadaşlar gerçekten büyük bir sorumluluk aldılar. Zonguldakspor çok güzide bir takım bizim için. Geçmişi mükemmel bir şekilde başarılarla dolu bir takımımız. Zonguldak’a sporu sevdiren bir kulüptür.  Yeni yönetim oluştu.  Ben yeni seçilen arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.                             
Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner ise; “Ziyaretlerimize Belediye Başkanımız ile başladık. Bizlere vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyoruz. Başkanımız ile görüş alışverişinde bulunmak istedik. İnşallah Zonguldakspor başarılara imza atacaktır” şeklinde konuştu.