Zonguldak 2'nci Amatör Merkez A-B ve Çaycuma Grubu'nun 4'üncü, Ereğli Grubu'nun ise, 3'üncü haftası geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Gruplarında zirvede olan takımlar, yenilgisiz liderliklerini sürdürüyor.  4 Grupta oynanan 9 karşılaşmada fileler tam 42 kez havalandı.
ŞAMPİYONLUK İÇİN 2 ADAY
Merkez A Grubu'nda ilk 2 hafta galibiyetle kapatan ardından 3'üncü haftayı maç yapmadan Bay geçiren İhsaniyespor, çıktığı 3'üncü maçında ayağını gazdan çekmedi. Hafta sonu karşılaştığı Terakkispor ağlarına 10 gol gönderen Kozlu takım, 9 puanla zirvede yer alıyor ve averajla da olsa zirveyi bırakmıyor. A Grubu'nda ihsaniyespor'la aynı puanda olan Merkezspor, haftayı 6-0'lık Ayiçispor galibiyetiyle kapattı. Bu durumundan sonra A Grubu'nda şampiyonluk yarışının İhsaniyspor ile Merkezspor arasında geçmesi bekleniyor.
YEŞİLTEPE 12'DEN VURDU
Zorlu rakiplerin olduğu Merkez B Grubu'nda şampiyonluk yarışı haftalar ilerledikçe kızışıyor. Geride kalan 4 hafta sonunda 4 takım arasından geçmesi beklenen yarışta Yeşiltepespor, bir adım önde. 4 maçta hiç yenilgisi bulunmayan Yeşiltepespor, 12 puanla zirvenin sahibi. Yeşiltepespor'u 7'şer puanla Merkez Topbaşıspor ile Acılık Esnafspor takip ediyor. 2 maç üst üste kazanarak 2'nci sıraya kadar çıkan Tersanespor, 1-0 Acılık Esnafspor yenilgisiyle 4'üncülüğe geriledi. Subatanspor ise, 3 puanla 5'inci sırada. Son sıraya demir atan İnağzıspor'un ise, puanı yok.
KAYIKÇILAR ARAYI AÇIYOR
Çaycuma Grubu'nda ise, 4'üncü hafta zorlu 90 dakikaya sahne oldu. Haftaya 7'şer puanla giren Kayıkçılarspor ile Velioğlu İlköğretim Okulu arasında oynanan maç zirveyi yakından ilgilendirdi.  Bu zorlu 90 dakika sonra sahadan galibiyetle ayrılan Kayıkçılarspor 10 puanla zirvenin sahibi oldu. 4'üncü hafta bir diğer maçta Çomranlı Köyüspor, Çömlekçilerspor'u 2-1 yendi ve puanını 7 yaparak 2'nci sıraya yerleşti. Kurtgücüspor ise, Türkalispor2u 3-1 yenerek 6 puanla 4'üncü sıraya yükseldi.
EREĞLİ AKSIYOR
4 takımlı Ereğli Grubu'nda ise,yalnızca 3 takım mücadelesini sürdürüyor. Balıspor ile Bayatspor arasında ki maçta Balıspor maçlarına çıkmadığı için Bayatspor 3-0 hükmen galip geldi ve liderliğe yükseldi. Grupta bir diğere maçta Güneşli Belediye-spor, Cumaspor'u 3-2 yendi.