Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 3 puan için gittiği Düzce deplasmanında Beyköy Belediyespor'a 3-2 yenilerek, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Averajla da olsa haftaya lider giren temsilcimiz, Beyköy Belediyespor yenilgisiyle liderlikten oldu. İlk yarının son 4 maçını galibiyetle bitiren, ardından erteleme maçında Kozluspor ile 2-2 berabere kalan Zonguldak Kömürspor'un 5 maçlık yenilmezlik serisi de, bu yenilgiyle son bulmuş oldu.
Grupta Play-Off yarışı veren temsilcimiz, Düzce deplasmanında Beyköy Belediyespor karşısına kalede Onur, defansta Burak, Volkan Olgun, Mesut, Fırat, orta alanda Mustafa, Volkan Bozkurt, Mahir, Murat ileride ise Suat ve Fatih Tutar 11'iyle çıktı.
Maçın henüz 4'üncü dakikasında 1-0 yenik duruma düşen kırmızı-lacivertli takım, beraberlik golünü erken buldu. 13'üncü dakika korner atışında topa iyi yükselen Fatih Tutar, skoru 1-1 eşitliğe getiren golü attı. 43'üncü dakikada ceza sahası içine girer girmez sert vuruşla golü bulan Murat, takımının soyunma 2-1 önde girmesini sağladı. İkinci yarıda daha etkili olan Beyköy Belediyespor, 58'inci dakikada Hüseyin'le durumu 2-2'ye, 86'ncı dakikada Ahmet'le 3-2'ye getirdi. Karşılaşmadan yenik ayrılan temsilcimiz 26 puanda kalırken, Düzcespor'un İstanbul Tunaspor ile 1-1 berabere kalmasıyla liderlikten 2'nci sıraya geriledi.