ELEŞLERSPOR: 0
YENİMAHALLESPOR: 0

STAD: Beyçayırı
HAKEMLER: Mete Bulman*, Emre Kunduracı*, Çağlayan Kasım*
ELEŞLERSPOR: Bilal**, Fatih***, Rıdvan***, İsa**, Murat***, Çetin*** (Metin*), Semih*** (Tanju*), Selahattin** (Mertcan?), Gökhan**, Emre**, Anıl*
YENİMAHALLESPOR: Bayram***, Volkan Aydemir* (Serdar*), Koray*, Serdar*, Sercan**, Gökhan**(Berkay**), Gültekin*, Ayhan*** (Oğuzhan*), İsmail*, Sadun**, Erdal*
KIRMIZ KART: Sadun (Yenimahalle)

Kdz. Ereğli 1. Amatör Küme'nin  6. Haftası'nda Eleşlerspor ile mücadele eden Yenimahalle, şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Neyren Gökçeler'in 3 puan kaybetmesiyle daha da bir önem kazanan müsabakada iki altın puan bıraktı. Soğuk havaya rağmen futbol için elverişli bir zeminde oynanan karşılaşmada ilk şut girişimi Yenimahalle kaptanı Ayhan'ın ayağından gelirken, zorlu müsabakanın ilk dakikaları her iki takımın da karşılıklı atak çabalarıyla geçti. 15.dakikada Emre, ceza sahası dışından mükemmel bir şut çıkardı ve maçın en başarılı isimlerinden biri olan Yenimahalle kalecisi Bayram mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi. Bu pozisyondan iki dakika sonra da, süratli ataklarıyla Yenimahalle'ye zor anlar yaşatan Çetin, altı pasta Bayram ile karşı karşıya kaldı ancak kalecinin üstüne vurunca Eleşlerspor mutlak bir golden oldu. 19.dakikada Çetin bu kez sağ taraftan ceza sahası içine yöneldi; girer girmez çok sert vurdu. Bayram yine gole izin vermedi ve topun kornere çıkmasını sağladı.
27.dakika Çetin bu kez de sol bek Koray'ın savunma duvarını geçti. Kaleci Bayram ile ceza sahası sağ tarafında karşı karşıya geldi. Kalecinin solundan kaleye doğru gönderdiği topu çizgi üzerinden çıkartan Koray, Yenimahalle'yi mutlak bir golden kurtardı. 52.dakikada İsmail, ceza sahasına girdi; ancak savunma İsmail'e şut izni vermedi. 54.dakikada ise Selahattin çok uygun bir pozisyonda sert vurmasına rağmen topu auta attı. 60.dakikada gelişen Yenimahalle atağında da yine Berkay sahnedeydi. Genç futbolcu ceza sahası sol çaprazından şutunu çekti ancak top kaleci Bilal'de kaldı. 65.dakikada kale önünde yaşanan karambolde Sadun, önünde bulduğu topa sert vurdu, bu gol şansı da Bilal'in ellerinde eridi. 68.dakika ise maçın kırılma anlarından biri olarak hafızalara kazındı. Eleşlerspor ceza sahası içinde oluşan bir karambolde Yenimahalleli oyuncuların, rakibin oyuncunun topu elle oynadığına yönelik itirazları sonucu değiştirmedi. Mavi-siyahlıların teknik kadrosu uzun süre maçın hakemi Mete Bulman'a tepki gösterdi. 76.dakikada Yenimahalle İsmail ile rakip kaleyi yoklarken, 81.dakikada Eleşlerspor'da ikinci oyuncu değişikliği yapıldı ve Semih'in yerine Tanju oyuna girdi.
Maçın bu dakikadan sonraki on dakikalık bölümü neredeyse kilitlendi. Yakaladığı pozisyonlara rağmen maçta üç puanı kaçıran taraf olarak kabul edilen Eleşler, rakibini kendi alanında karşılamaya çalışırken, Yenimahalle atak geliştirmekte zorlandı. 87.dakikada sakatlanan Selahattin yerini Mertcan'a bırakırken,  90.dakikada sarı kart gören Yenimahalleli Sadun, birkaç saniye sonra da rakibine tabanla girip ikinci sarı kartını görünce oyun alanından ihraç edildi. Bu karar karşısında Sadun da Yenimahalle yedek kulübesi de çileden çıktı. İyiden iyiye gerilen Yenimahalle'de maçın son saniyelerinde İsmail de sarı kart gördü.
Karşılaşmada gol olmadı ve her iki takım da 6.Hafta'da birer puanı paylaştı. Bu sonuçla Yenimahalle puanını 10'a yükselterek Kdz. Ereğli 1. Amatör Küme'de,  lider Gülüç Belediyespor'un ardından ikinciliğe yükseldi.