STAD: BEYÇAYIRI
BAŞLAMA SAATİ: 12.00
HAKEMLER: Hakan Tuna*, Davut Özen*, Satılmış Demircioğlu**
YENİMAHALLESPOR: Bayram**, Ersan***, Koray***, Serdar**, Sercan**, Gökhan***, Oğuz***, Ayhan***, İsmail***, Sadun***, Erdal***
KANDİLLİ BELEDİYESPOR: Tayfur*, Muhammet*, Tuna*, Kadir*, Şükrü**, Selahattin*, Fikri*, Mustafa**, Kenan*, Fatih*, Süleyman*

Kdz. Ereğli 1. Amatör Küme'nin 5. Haftası'nda 25 Ekim Pazar günü Beyçayır Sahası'nda oynanan karşılaşmada, şampiyonluğun iki iddialı ekibi karşı karşıya geldi. Kandilli Belediyespor karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Yenimahalle, 2. yarıda ortaya koyduğu başarılı futbolla güçlü rakibini 4-1 mağlup etti. Maçta 3 gol atan İsmail yıldızlaşırken, Kaleci Tayfur takımının mağlubiyetinde başrolü oynadı.
Karşılaşmaya Yenimahallespor hırslı ve istekli başladı, ancak ilk 15 dakika içinde her iki takım da kale önüende tehlikeli bir pozisyon yaratamadı. Karşılaşmanın ilk dakikalarındaki sert mücadelelerde maçın hakemi Hakan Tuna'nın oyunu devam ettirdiği gözlendi.
İlk ciddi atak girişimi 16. dakikada yaşandı. Gelişen Yenimahalle atapında Kaptan Ayhan, ceza sahası yayı üzerinden sert vurdu; kaleci Tayfur direk topu, dibinden kornere attı. Köşe atışından sonuç çıkmadı.
22. dakikaya kadar Yenimahalle defansının başta Ersan olmak üzere rakip atakları karşısında olumlu bir mücadele verdikleri gözlendi.
24. dakikada ceza sahası hafif sol çarprazından frikik kazanan Yenimahalle'de, Ayhan'ın şutu barajda kaldı.
Karşılaşmanın bu dakikasından itibaren mavi-siyahlı Yenimahalle rakibi karşısında baskısını artırdı.
26. dakikada Sadun, kendi taşıdığı topa sert vurdu; top kaleci Tayfur'da kaldı.
31. dakikada gelişen Kandilli Belediyespor'un ilk tehlikeli atağında Kenan sağdan kale önüne indi, şutunda defansa çarpan top kornere çıktı.
33. dakikada sağdan yapılan ortaya yumuşak bir vuruş yapan İsmail'in şutu üstten auta çıktı ve Yenimahalle uygun bir pozisyından yararlanamadı.
35. dakikada Oğuz topu güzel getirdi; Kandilli savunması ve kaleci Tayfur tehlikeyi daha fazla büyümeden önledi.
37. dakikadaki Yenimahalle atağında maçın başarılı isimlerinden Gökhan sağdan ortaladı, Erdal'ın gol denemesi autla sonuçlandı.
38. dakikada ise ani gelişen bir Kandilli Belediyespor atağında Serdar, ceza sahası içinde Kenan'ı düşürdü, hakem Hakan Tuna penaltıya hükmetti. Atışı kullanan Muhammet kalecinin sağından topu filelere gönderdi ve bordo-mavililer 1-0 öne geçti.
Kandilli Belediyespor penaltıdan bulduğu bu golün ardından rakip yarı sahada baskısını artırdı. 42. dakikada Selahattin'in kullandığı serbest vuruşta sonuç gelmedi.
Yenimahalle ise ilk yarı boyunca ataklarını rakibinin sol kanadından gerçekleştirdi ve rakip ceza sahası içinde tehlikeler yarattı. Takımının sol kanadındaki bu aksamaya Kandilli Teknik Direktörü Hüseyin Çakmakoğlu ilk yarı boyunca önlem alamadı.
44. dakikada Kadir'in kafasından seken top kornerle sonuçlanırken, Yenimahalle köşe atışından yararlanamadı ve ilk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan taraf Yenimahalle oldu. İkinci yarının henüz birinci, karşılaşmanın 46. dakikasında kazanlıan frikikte Sadun yaklaşık 25 metreden ve sağ çarprazdan topu kaleye gönderdi. Tayfur'un büyük hatası sonucu top filelerle buluştu ve maça eşitlik geldi: 1-1
48. dakikada müsait bir pozisyın yakalayan Erdal altı pastan topu auta atınca Yenimahalle öne geçme fırsatında yararlanamadı.  Kandilli Belediyespor rakip atakları karşısında 50. dakikada ilk oyuncu değişikliğini yaparak Süleyman'ın yerine oyuna Olgun'u alırken, 53. dakikada da maçın en kötü oyuncularından biri olan sol bek Tuna yerini Feyyaz'a bıraktı. Hemen bir dakika sonra gelişen Kandilli Belediyespor atağında top ağlarla buluşmasına rağmen, yardımcı hakem Davut Özen'in yanlış kalkan bir ofsayt bayrağı ile gol geçerlilik kazanmadıç Bordo-mavililer bu karara uzun süre itiraz etti. 56. dakikada Sadun ile müsait bir pozisyondan yararlanamayan Yenimahalle, 60. dakikada İsmail ile öne geçti: 2-1. Bu pozisyonda da İsmail'in ceza sahası dışı sağ çarprazından vurduğu topu kaleci Tayfur içeri alınca ikinci kez hatalı bir gol yedi. 61. dakikada Gökhan-Berkay değişikliğini yapan Yenimahalle'de, 66. dakikada Sadun'un kullandığı frikikte top Tayfun'un ayaklarından sekti. 70. dakikada Yenimahalle'de Oğuz yerini Serdar'a bırakırken, 74. dakikada Kandilli Belediyesporlu Selahattin'in frikiği üst direkten geri geldi. 78. dakikada da oyuna sonradan giren Olgun uygun bir pozisyonda topa dokunamayınca takımını beraberlik golünden etti. 79. dakikada Kenan'ın yerine oyuna giren Birol, 80. dakikada kafayla vurduğu topta golü bulamadı. Kandilli'nin üst üste gelişen atakları karşısında 84. dakikada kontraatak fırsatı yakalayan Yenimahalle 3-1'lik skoru getiren golü buldu. Serdar topu sağdan nefis getirdi, yerden ortasında iyi vuran İsmail ikinci golünü filelere bıraktı.
Dakikalar 87'yi gösterdiğinde Kandilli Belediyesporlu Mustafa'nın golü yine ofsayt kararıyla iptal edilirken, 89. dakikada Sadun'un getirdiği topta son vuruşu yapan İsmail kendisinin 3, takımının 4. golünü bordo-mavili takımın filelerine bıraktı: 4-1 Karşılaşmada başka gol olmayınca Yenimahallespor Kandilli Belediyespor'u 4-1 mağlup etti ve puanını 9'a yükseltti.
İkinci Ereğli deplasmanından da galibiyet alamayan Kandilli temsilcisi 7 puanda kaldı. Karşılaşmadan sonra soyunma odaları önünde iki takım oyuncuları arasında kısa bir gerrginlik yaşandı. Olaylara polis müdahale etti ve olayları büyümeden önledi.