Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, 22 Ocak 2012 Pazar günü oynanacak Zonguldak Kömürspor derbisi için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takım, Kozlu Sahası'nın karla kaplı olması nedeniyle çalışmalarına Antrenör Bülent Öztürk yönetiminde halı sahada devam etti.
Antalya kampının ardından çalışmalarını Zonguldak'ta sürdüren yeşil-beyazlı takım, Zonguldak Kömürspor derbisine galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Tüm planlarını 3 puan üzerine kuran yeşil-beyazlılar, ara transfer döneminde giden oyuncularına rağmen, transfer ettikleri oyuncuların takıma çok çabuk uyum sağlamasıyla birlikte ikinci yarıdan çok daha umutlu. Sezonun ilk yarısında topladığı 20 puanla lider Düzcespor'la arasında sadece 3 puan fark olan Kozluspor, ikinci yarının ilk maçı olan derbiden kayıpsız dönmek istiyor.
HAVA ŞARTLARI MAÇI ETKİLER
Hafta sonu başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig ile ilgili olarak değerlendirme yapan Kozluspor Antrenörü Bülent Öztürk, Hava şartları böyle devam ederse, maç tehir olur. Diğer bölgelerin erteleneceğini sanmıyorum. Her iki takım için hayırlı olacağını düşünüyorum. Çünkü biz ilk hafta maç yapmayacağız. Bu sürede sakatlarımız düzelir. Her iki takım için hayırlı olsun. Devre arasında Antalya'da yaptığımız kampta iyi bir ortamda hazırlanma imkanı bulduk. Hazırlık maçlarında iyi neticeler almasak da, oyun olarak, mücadele olarak verimli bir devre arası geçirdik. Takımda tüm futbolcularımın havası yerinde… Herkes işin bilincinde... Futbolcunun işi futbol oynamak, onlar da işlerini yapıyor ifadesini kullandı.