Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Akyol, "Futbol sahamızın hemen yanına gençlerimiz için spor tesisleri yapılabilir" dedi.

Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede 2 futbol takımı ve birçok branşta mücadele eden sporcular olmasına rağmen yeterli düzeyde spor tesislerinin bulunmadığını söyledi.

Bölge milletvekillerinden tesisleşme konusunda destek beklediklerini ifade eden Akyol, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğimiz günden itibaren kulübün büyümesi için birçok çalışmalar yapıyoruz. Özelikle daha çok gencimizin spor yapması için kulüp bünyesinde çeşitli branşlar açmak istiyoruz. Ancak yeteri kadar tesislerimiz olmadığı için istediğimiz branşları açamıyoruz. Özelikle okullarımızda her spor dalından çok yetenekli gençlerimiz var. Bu gençlerimiz ortaya çıkarmak ve spor yaptırmak için spor tesislerine ihtiyacımız var.  Futbol sahamızın hemen yanına gençlerimiz için spor tesisleri yapılabilir. Ayrıca ilçemizdeki kapalı spor salonu ihtiyaca cevap veremiyor. Yeni bir kapalı spor sahasına çok acele ihtiyacımız var. Ben özelikle taraftar gurubumuza çok teşekkür ediyorum. Çocuklar üşümeniz diye sosyal sorumluluk projesi başlattılar. Sattıkları formalarla ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunacaklar."

Haber: Cem Sürmeneli