Kozlu Belediyespor'un Yaz Futbol Okulu sona erdi. Kozlu Sahası'nda düzenlenen sertifika töreniyle son bulan Yaz Futbol Okulu'nda yetenekleriyle göz dolduran minikler, Alt Yapı Teknik Ekibi tarafından kulüp bünyesine kazandırıldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kozlu Belediyespor tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda yaz döneminde açılan Yaz Futbol Okulu geçtiğimiz Cumartesi günü sona erdi. Yaşları 10 ile 12 arasında değişen onlarca minik sporcu, 15 Haziran 2012 tarihinde faaliyete giren Yaz Futbol Okulu'nda uzaman antrenörler eşliğinde futbolun temel eğitimini aldılar.
Alt Yapı Koordinatör Özdemir Dayanıklı idaresinde Antrenörler, Fehmi Kütükçü, Necati Kaymak ve Batuhan Balta yaklaşık 2,5 ay süren çalışmalar sonunda Yaz Futbol Okulu'ndaki yetenekli sporcuları keşfetti.
100 aşkın sporcu arasından teknik ekip tarafından her yönleriyle göz dolduran 40 sporcuya , Kozlu Sahası'nda sertifika töreni düzenlendi.
Sertifika törenine; Kozlu Belediyespor Kulübü Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemalettin Kara da katıldı.
Geleceğin yıldız adayları, Altyapı Sorumlusu Kemalettin Kara'nın elinden sertifikalarını aldılar.
Altyapı Sorumlusu Kemalettin Kara, 100 yaklaşık sporcuların 2 ay süren çalışmalarını sonlandırdıklarını belirterek, Bu süreçte öğrencilerimiz ayrıca futbol oyun kurallarını öğrenmiş, sporcu beslenmesi, saha içi ve saha dışı iletişim konularında uygulamalı olarak bilgilendirilmişlerdir. Futbol Yaz Okulumuzda, 2000-2003 arası doğan sporcularımızla tek tek ilgilenildi.
Futbol Yaz Okulumuzu başarıyla tamamlayan futbolcularımız arasından istekli ve hazır olanlar, Kulübümüz bünyesinde lisans çıkarılarak değerlendirilecek ve ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz futboluna kazandırılmaya çalışılacaktır dedi.