Kdz. Ereğli Belediyespor Yıldız Kız Futbol Takımı, Konya’da oynanan Türkiye Şampiyonası 2.etap grubu final maçında Çerkezköy’ü, normal süresi 0-0 biten maçın uzatma bölümlerinde bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek adını son 6 takım arasına yazdırdı. Kdz.Ereğli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı ise bir önceki maçlarda 125 takım arasından son 8’e kalmıştı.

 

Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’nun haberi şu şekilde:

 

Kdz. Ereğli Belediyespor Yıldız Kız Futbol Takımı önemli bir başarıya daha imza attı. Türkiye Şampiyonası 1. etap maçlarında Ereğli Gençlik Yıldızspor, Karabük, Zonguldak Gençlik ve Sakarya takımları ile karşı karşıya gelen ve adını son 24 takım arasına yazdıran Yıldız Kızlar, Konya’da oynanan 2.etap maçları sonunda da mutlu sona ulaştı.

 

FİNAL NEFES KESTİ

 

Konya Grubu’nda  Tavla Gençlikspor, Kayseri Gençlerbirliği ve Çerkezköy takımları ile mücadele eden eflatun beyazlılar, puan eşitliği ile biten etap maçları sonunda önce yarı finalde Kayseri Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek finale kalırken, bugünde finalde karşılaştığı Çerkezköy’ü normal süresi 0-0 biten maçın uzatma bölümlerinde, 118. dakikada Merve ve 119.dakikada Selin’in attığı gollerle 2-0 yenerek grup şampiyonu oldu.

Yıldız Kızlar böylece 89 takım ile başlanan şampiyona elemelerinde adını son 6 takım arasına yazdırarak,3 takımlı 2 grup şeklinde yapılacak finallere katılma hakkı elde etti.

Daha öncede Genç Kız Futbol Takımı,125 takım ile başlayan Türkiye Şampiyonasında 2 etap sonunda adını son 8 takım arasına yazdırmıştı.


Anadolu Ajansı