Türk Telekom Spor Kulübü boksörü Furkan Yılmaz, Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda 91 kiloda altın madalyanın sahibi oldu. Kulübün diğer boksörü Barış Can Bozkurt, 56 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanırken,  Gökhan Karamusaoğlu  ise Türkiye Yıldız Erkekler Boks Şampiyonası'nda 52 kiloda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.  Bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya ile evlerine dönen Zonguldaklı boksörler, kulüplerine de büyük gurur yaşattılar.

Zonguldaklı boksörler, İzmir ve Manisa illerinde peş peşe yapılan Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası  ve Türkiye Yıldız Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'ndan büyük başarı elde ederek döndüler.
Türkiye Boks Federasyonu tarafından 4-9 Şubat tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda Zonguldak Türk Telekom Spor Kulübü boksörü Furkan Yılmaz, 91 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.
391 boksörün katılımıyla gerçekleşen şampiyonada, kulübün diğer boksörü olan Barış Can Bozkurt, 56 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.
İzmir'de düzenlenen ve 495 boksörün katıldığı Türkiye Yıldız Erkekler Boks Şampiyonası'nda ise 52 kiloda ringe çıkan Zonguldak Türk Telekom Spor Kulübü boksörü Gökhan Karamusaoğlu, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya ile evlerine dönen boksörleri başarılarından dolayı kutlayan Zonguldak Türk Telekom İl Müdürü ve Kulüp Başkanı Sami Kocar, boksörlere altın hediye etti. Sporcularının her zaman yanında olduklarını belirten Zonguldak Türk Telekom Spor Kulübü yetkilileri, sporcularının başarılarına bir yenisini eklemesinden mutluluk ve gurur duyduklarını belirttiler. Türk Telekom Spor Kulübü olarak Türkiye'nin genç sporcularının her zaman yanında olduklarının da altını çizen yetkililer, sporcularının daha nice başarılara imza atacaklarına inandıklarını vurguladılar.