Ereğlispor'da beklenen gelişme.
Bir süre önce anlaşılan Selahattin Konrat'tan bir anda vazgeçen Ereğlispor yönetimi , yeni sezonda da takımı İsmail Yalçın'a emanet etti. 
Yönetim içinde karşıt görüşler olsa da Kulüp Başkanı Halil Posbıyık'ın son sözü söylediği yönetim toplantısından Antrenör Muhsin Aydın'a da alt yapıda görev çıktı.
Ereğlispor Yönetiminin bir süre önce anlaştığı Selahattin  Konrat isminden vazgeçmesi ve 2.Başkan Nezih Anıl'ın Konrat'a  söylediği,  "Vazgeçtik gelme,Başkanımız yerli hoca da karar kıldı."sözleri ibreyi yeniden İsmail Yalçın'a çevirmişti.  
Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulu  gelecek sezon için Ereğlispor'u çalıştırma görevini yeniden İsmail Yalçın'a verdi.                                        

 Gelinen nokta da Konrat'ın , Ereğlispor'a gelmesi halinde yardımcısı yapmayı düşündüğü eski futbolcusu Ramazan Öztürk'ü, alt yapı ve Kulüp Müdürlüğü'nde görevlendirerek bu duruma engel olan  Yalçın'ın, yardımcısı olarak kimle çalışacağı merak ediliyor. Yalçın'ın diplomasız olması ve sahaya yönetici kartı ile girmesi nedeniyle eleştirilen Öztürk'ü, bu eleştirilerden arınması için yardımcı yapmayacağı konuşuluyor.  Güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre Yalçın'ın yardımcılığına en yakın isim bir dönem Ereğlispor forması da giyen Ercan Yaman. Ercan Yaman konusunda ısrar eden isim ise takımın Kız takımı Anterenörü Faruk Varlık Varlık'ın bu yönde Yalçın'ı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.