Zonguldak Özel İdare Yolspor Masa Tenisi Erkek Takımı, Zonguldak tarihine geçti. Masa tenisi branşında 8’inci sezonunu yaşayan Özel İdare Yolspor, 3 sezon İkinci Lig ve geçen sezon yükseldiği Birinci Lig’de başarılı maçlar çıkartarak Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi’ne adını yazdırmayı başardı. 6-8 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da oynanan son etap maçlarında yer alan Özel İdare Yolspor, üstün performansıyla ligi ilk 3’de tamamlamayı başardı.
Yolspor, Antrenör Burçin Aygün ve Muammer Kural, sporcular Emre Deniz, Mehmet Deniz, Osman Yılmaz ve Berkan Abasız’dan oluşan kadrosuyla Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.  Özel İdare Yolspor’da Antrenör Burçin Aygün, “Açık konuşmak gerekirse 1.Lige yükseldiğimiz ilk sezon hedefimiz orta sıralarda yer almaktı. Fakat sporcularımızdan özellikle Mehmet Deniz’in Avrupa Şampiyonası’ndan sonra göstermiş olduğu performans takımıza önemli katkı sağladı. Takımımızın en tecrübeli ismi olan Osman Yılmaz üstün maçlar çıkardı. Emre Deniz ise maç maratonuyla daha iyi seviyeye geldi ve önemli oyuncu olduğunu gösterdi. Sporcularımızın tamamı Zonguldak kökenli ve bizim için ayrı gurur kaynağı. Çünkü genel olarak bakıldığında mücadele eden rakiplerimiz transfer yapıp ligde başarı yakalamaya çalıştı. Özel İdare Yolspor olarak imkansızı başardık. Çünkü Süper Lig’de oynamak herkese nasip olmaz. Süper Lig’de çok önemli sporcular yer alıyor. Çin, Romen, Bulgar, Hırvat gibi yabancı sporcular olup kendi ülkelerinde Milli takımlarını temsil ediyorlar.  Biz aynı kadroyla Süper Lig’de imkansızı başarmak istiyoruz. Masa Tenisi ekibiyle beraber yanımızda olan Özel İdare Yolspor Kulübü Başkanı ve idarecilerine, Gençlik Spor İl Müdürü’ne ayrıca velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Avrupa Şampiyonası’nda ve ligde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Özel İdare Yolspor’un 17 yaşındaki sporcusu Mehmet Deniz, masa tenisine önemli yatırım yapan kulüplerin transfer listesinde yer alıyor.  Sporcularına önemli kulüplerden yapılan transfer tekliflerinin yapılmasından gururlu olduklarına değinen Aygün, gelecek sezon Mehmet’in kadrolarında kalacağını ifade etti.