Zonguldak Özel İdare Yolspor Masa Tenisi Takımı, 2011-2012 sezonu çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz sezon erkeklerde Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren, bayanlarda ise yaş grubu küçük sporcularla 2’nci Lig’de mücadele eden Yolspor, yeni sezonda altyapı sporcularıyla beraber daha önemli başarılar elde etmek için çalışmalara başladı. Antrenörler Muammer Kural, Burçin Aygün, Osman Yılmaz ve Baki Abasız nezaretinde Kapuz İlköğretim Okulu’nda geçtiğimiz yıl hizmete giren Masa Tenisi Salonu’nda tüm kategorilerde sporcular yeni sezona “merhaba” dedi. Geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren Özel İdare Yolspor Erkek Takımı, Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Emre Deniz, Mehmet Deniz ve Osman Yılmaz’dan oluşan kadrosuyla Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren ekip, yeni sezonda kalıcı olmanın peşinde.
Yolspor’un kadrosunda yer alan sporculardan Osman Yılmaz, 2’nci Lig ekiplerinden Çorum Hititspor’a transfer oldu. Tecrübeli sporcunun yerine altyapıdan yetişen Berkan Abasız yeni sezonda Yolspor’un 3üçüncü adamı olacak.
Liglerde mücadele eden sporcuların yanı sıra, altyapıdan da yetenekli sporcular geliyor. Minik erkeklerde İlkcan Kaya, Yiğit Çiçek, Doğukan Turhan, Furkan Uslu, gençlerde ise Berkan Abasız, Andaç Kural, Özenç Aktaş gelecek vadeden sporcular arasında.
Kapuz’da oturan 9 yaşındaki Şükrü Yılmaz ve Özgür Yılmaz da, yetenekleriyle göz dolduruyor. Usta raketler gibi vuruşlar yapan iki küçük sporcunun, henüz lisansları yok, ama antrenörleri onlardan çok önemli başarılar bekliyor.