Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Masa Tenisi Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Özel İdare Yolspor, hafta sonu Adana'ya gidecek.
İlk devrenin son etabında Adana'da mücadele edecek olan Özel İdare Yolspor, Antrenör Muammer Kural, Osman Yılmaz ve Burçin Aygün nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor. Adana Çukurova Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılacak olan 4'üncü tur maçları ile birinci devre maçları tamamlanacak.
Özel İdare Yolspor, 4'üncü etapta ise Kocaeli Sarkuysan, İstanbul Fenerbahçe, İstanbul Beşiktaş ile karşılaşacak. Türkiye'nin en önemli kulüplerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi ekiplerle karşılaşacak olan Zonguldak temsilcisi, genç kadrosuyla dikkat çekiyor. Emre Deniz, Mehmet Deniz ve Berkan Abasız'dan oluşan kadrosuyla Özel İdare Yolspor, hafta sonu yapılacak müsabakalar için Adana'ya gidecek.
ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ
Özel İdare Yolspor Masa Tenisi Antrenörü Muammer Kural, Süper Lig'de ilk sezon var olma mücadelesi verdiklerini, genç kadrolarıyla önemli takımlarla mücadele ettiklerine değindi. Kural, Adana'da yapılacak olan müsabakalarla beraber ilk devreyi tamamlayacağız. Sezona iyi başladık, ancak ligdeki rakiplerimiz de bu işe önemli yatırım yapan kulüpler.
Biz Zonguldak'ta masa tenisinin çıtasını her geçen sezon yükseltiyoruz. Altyapı-dan gelen sporcularımız da önemli işler yapıyor dedi.