Geçen sezon erkekler masa tenisi 1'nci Ligi'nde şampiyon olarak Süper Lige çıkma başarısı gösteren Zonguldak Özel İdare Yolspor masa tenisi takımı, 2011-2012 sezonunun ilk etap maçlarına çıkmaya hazırlanıyor. 24-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Tozkoparan Spor Salonu'nda 16 takımın mücadele edeceği maçlarda Özel İdare Yolspor takımı, geçen sezon gelen başarının şans olmadığını göstermenin peşinde. Zonguldak Özel İdare Yolspor takımı,  yeni sezon çalışmalarına antrenörler Muammer Kural, Burçin Aygün ve Osman Yılmaz yönetiminde 1 Ağustos tarihinden itibaren sıkı bir şekilde başladı. Kapuz İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda geçen yılki başarıda pay sahibi sporcular;  Mehmet Deniz, Emre Deniz ve Berkan Abasız, antrenörleri eşliğinde teknik-taktik çalışmalarla ilk etabı başarılı bir şekilde tamamlamak istiyorlar.
ŞANS OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ
Uzun vadeli bir çalışma sonunda buralara geldiklerini, geçen sezon ki şampiyonluğun şans olmadığını göstereceklerini belirten Masa Tenisi Antrenörü Muammer Kural, 1'nci Ligden buralara kadar transfersiz, tamamen alt yapıdan gelen sporcularla başarıyı yakaladık. 12 yıldan beri uğraş veriyoruz. Bunun sonucunda böylesine başarı elde ettik. Süper Lig'in ilk etap maçlarında iyi bir performans göstererek gelen başarının şans olmadığını kanıtlamak istiyoruz.  Takımımız maçlara hazır. İlimizin kısıtlı imkanlarıyla buralara kadar geldik. Bunda emeği olan Özel İdare yöneticilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz dedi.
DESTEĞE
İHTİYACIMIZ VAR
Alt yapılara verilen çalışmalar sonunda masa tenisinde başarının geldiğine, fakat kısıtlı imkanlar doğrultusunda zorlandıklara vurgu yapan Kural, Alt yapıda yetenekli sporcularla çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapılarda tek eksik sponsor desteği. Gelecek vaat eden sporcuların yetiştirilmesinde ve ihtiyaçların giderilmesi adına ilgi duyanların desteğine ihtiyacımız var dedi.